21. juli 2019
Billede - Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Innovation til nye højder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Innovation til nye højder

Aluminium og kærlighed er sjældent to ting, der forbindes med hinanden. Men Jesper fra Alulock i Ringsted, har fundet kærligheden i Aluminium. Han udvikler alt til arbejde i højden. Men den traditionelle stige og stilladsherunder rullestillads og foldestillads er ved at blive udskiftet med smartere og mere sikre løsninger.

Sikkerhed og funktionalitet har altid været det som vores kunder har efterspurgt mest. Traditionelle stilladser og stiger er typisk funktionelle i sig selv, men de er sjældent smarte eller nemme at transportere.


Over de senere år er reglerne for arbejde i højden blevet skærpet mere og mere, hvilket gør stilladser dyrere og dyrere.

Vores kunder arbejder oftest i højder der ikke kræver særligt høje stilladser, men selvom det ikke skal bygges så højt kræver det oftest to personer. Dette problem har vi løst for vores kunder med vores kompakte personlift Uplift5. Liften har vi selv udviklet, så det har været spændende at være med helt fra første spadestik til den stod færdig.


Liften produceres her i Europa, hvilket gør at produktforbedringer hurtigt og nemt kan testes og implementeres.

Både til store og små

Uplift5 sælges i dag både til store og små virksomheder. Hvor små virksomheder før i tiden har bøvlet med forskelligt materiel har de nu deres stillads og stige samlet et sted. Liften passer ind i en lille varevogn og vejer ikke mere end 90 kg. Den lille lifte kan få dig helt op at arbejde i 5 meters højde, men er ikke mere end 1,9 meter høj når den transporteres.

Da vi udviklede Uplift5 fandt vi hurtigt ud af, at traditionelle lifte var dyre og uhandy. De var svære at transportere og krævede lang tid at sætte op. Med Uplift5 vipper du den bare i bagagerummet og kører ud til kunden.

Visionerne er store

Over de seneste par år har Alulock solgt flere Uplift5 end nogensinde. I år har Jesper dog taget skridtet videre og fået hjælp udefra for at få sat ekstra fart på salget. På den måde håber han, at liften over de næste år kan komme flere steder ud i Europa.

I år har vi ansat 2 unge gutter, der står for forretningsudvikling og annoncering af vores produkter. Indtil videre er det gået over al forventning og flere af vores kunder ser vores produkter fra steder jeg aldrig havde drømt om.
Jesper forventer, at de i år opnår det højeste salg nogensinde. Hvordan rejsen ender er der ingen der ved, men der er allerede på kort tid sket store fremskridt, som tegner lyst for fremtiden.
Hvis du vil vide mere om Alulock og hvordan du kan arbejde smartere i højden finder du deres hjemmeside her https://alulock.com