23. november 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor få entreprenør til nedrivning af hus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor få entreprenør til nedrivning af hus?

Du kan have mange grunde til at ville nedrive et hus eller anden ejendom, hvor de fleste dog er en variation af at rive ned for at bygge nyt. Gamle bygninger uden moderne varmeisolering, med utæt rørværk og forældede elkabler spilder varme, vand og el – foruden at udgøre sundhedsrisici bl.a. via manglende evne til at holde fugten stangen og brandfare i form af slidte kabler fra forrige årtusinde.
Alle de problemer står du ikke med, når bare du får foretaget nedrivning af hus og bygger nyt. Gode tilbud på nedrivning af huse på Sjælland og andet entreprenørarbejde er nemme at finde, men hvad skal du helt præcist være på udkig efter her? Her i teksten får du lidt indsigt i nedrivningsprocessen.

Hold styr på det juridiske

Når en nedrivningstilladelse er indhentet fra kommunen efter et par uger, har du ét år til at få nedrivning af hus foretaget. Et entreprenørfirma kan evt. hjælpe dig med at indhente tilladelsen og sørge for, at øvrig lovgivning af relation til nedrivning bliver iagttaget. Vi taler her reglerne i det bygningsreglement, der gælder for det givne år, i forhold til nedrivning af bebyggelse. Forskellige lovkrav af relation til indretning af byggepladser og iagttagelse af miljøforhold er et professionelt entreprenørfirma også sat godt ind i. Ved at lade professionelle om opgaven, overholdes loven helt.

Bortskaf byggerod ved nedrivning af hus

Alt rod i forbindelse med nedrivning af huse skal bortskaffe på forsvarlig vis, og svært vil det være for lægmænd at vide, hvilke materialer skal bortskaffes hvordan. Her er der behov for den særlige indsigt, som kyndige inden for nedrivning besidder. Heldigvis vil du med entreprenører altid være i den situation, at de udover blot at rive huset ned også bortskaffer husets mange elementer. Så kan du nemlig læne dig tilbage og kun fokusere på, hvad der skal ske med grunden efter

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?