17. september 2021
Unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad er en boligadvokat?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad er en boligadvokat?

Det er en stor ting i livet, både at sælge og købe bolig. Det kræver omtanke og der ligger gerne en masse tanker og beslutninger bag. Uanset om man er på udkig efter drømmeboligen – eller ønsker at sælge den nuværende. Men ud over at det rent følelsesmæssigt kan være en mundfuld, så er det også en kompliceret proces, hvor det i høj grad ælder om at kunne sine paragraffer. For det kræver mere end at holder tungen lige i munden at styre sikkert igennem et boligkøb eller et boligsalg.

De små detaljers mand

Ud over en vis portion tålmodighed, kræver det nemlig også en del viden og ikke mindst erfaring. For en bolighandel omfatter mere end at vælge – eller sælge – en bolig. Her er bunkevis af dokumenter, der skal læses og ikke mindst studeres. Og ofte formuleret i et svært forståelige juridisk sprog, hvor selv de små detaljer, der kan have en enorm betydning. Både her og nu og på længere sigt. Så med mindre man er vant til at læse denne form for kommunikation, kan det være en god idé at alliere sig med en professionel rådgiver.

Brug en boligadvokat ved køb …

Der findes mange muligheder for at få råd og vejledning i forbindelse med et salg eller køb af fast ejendom. Familie og venner er gerne yderst behjælpelige med tips og tricks, men vil du være sikker på at undgå ubehagelige overraskelser, så kan en boligadvokat være en god investering. Ved at benytte en boligadvokat får du ganske enkelt klarhed over, hvad du køber og hvad det har af betydning for dig. Ikke mindst økonomisk. Således kan du allerede inden det endelige køb minimere dyre og unødige overraskelser. Du får kort sagt en tryg og sikker bolighandel. Besøg en boligadvokat her.

… men også ved salg

Står du derimod over for et salg af din bolig, så kan boligadvokaten også hjælpe. Blandt andet ed at rådgive dig om de fordele der er ved en række forskellige salgsformer. Det kan være at du helst skal sælge gennem en ejendomsmægler, måske bør du gøre det selv eller i stedet sælge gennem en budrunde. Vælger du en ejendomsmægler, kan advokaten også være med til at fastsætte mæglerens honorar ved et salg.

Uvildig, professionel eksperthjælp

Fordelen ved at vælge en boligadvokat i forbindelse med en bolighandel er klar! For i modsætning til familie og venner, vil du her få en yderst professionel og ikke mindst erfaren ekspertise til rådighed. Men også en eksperthjælp, der ikke har en skjult agenda, men udelukkende er til for at hjælpe dig. I modsætning til for eksempel ejendomsmæglere, er boligadvokat nemlig uafhængig. Det vil sige, at han – eller hun – ikke vil modtage provision eller bonus for sit arbejde. Udelukkende den aftalte pris.

Synes du, at kommunen er der for dig?