17. september 2019
draw (1)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humor og kunst direkte på væggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humor og kunst direkte på væggen

Humor er en stor del af næsten alle menneskers liv. Man kan ikke blive andet end glad af at omgive sig med sjove og søde mennesker, som kan sætte et stort smil på ens læber. Det er ikke hele tiden, man kan omgive sig med sjove og humoristiske mennesker men med humoristiske og sjove wallstickers direkte på væggen derhjemme i stuen, på badeværelset eller soveværelset, kan man altid tilsætte et grin og et smil til tilværelsen, som ikke altid er lige til at grine over. Vi bliver glade og mere positive af at grine, og det giver i den grad mere energi.

Hvis man hænger humoristiske billeder eller citater op på væggen, vil man hele tiden blive mindet om dem, og derfor kan man ikke undgå at grine en smule hver dag. Herudover kan det også afspejle, hvem man er. Hvis man er en person, som er meget humoristisk, og som altid har en kæk bemærkning klar i ærmet, så kan det afspejles i ens hjem ved sjove wallstickers, billeder eller plakater på væggene. Det kan for eksempel være sjove citater på badeværelset, som på en sjov måde beder gæster om at bruge børsten, når de har brugt toilettet. Det kan også være små sjove vendinger, som man ikke kan undgå at se, når man går ud af døren om morgenen. Det kan man da ikke andet end blive glad for, og det kan da redde næsten alt slags dårligt humør.

Enkelt og udtryksfuldt

Enkelthed og hygge er meget moderne i disse år, og den nordiske stil er kendt for dens enkelthed og udtryksfulde stil og stemning, som den skaber. Den stemning og stil kan enkle men meget sigende wallstickers og plakater tale direkte ind i og bidrage til at få skabt i boligindretningen.

Den nordiske stil er meget enkel, og derfor kan den i den grad bære og måske endda have godt af et humoristisk tvist for at bryde med de rene og nogle gange helt perfekte linjer. Små figurer og skæve bogstaver, som alt i alt giver et skævt udtryk, kan bare skabe liv og rigtig meget personlighed. Selvom wallstickers med citater og andet sjovt kan virke voldsomme eller rodede, kan de også tale ind i en enkel stil, fordi de netop er i sort og hvid. Det ville givet et helt andet udtryk, hvis disse var i alle regnbuens farver, men fordi de er enkle i farverne, kan de passe til ethvert hjem og ethvert rum med forskellig stil.

Verdenskortet er blevet meget populært, og det findes i mange former. En sort og hvidt verdenskort direkte klistret på væggen i stuen eller på kontoret kan hele tiden minde om ens rejselyst eller de fantastiske steder, man har været. Modsat kan den sjove lille reminder om at huske at slå brættet ned på toilettet give et smil på læben hver dag og for husets gæster. Der er et hav af muligheder for at forene kunst på væggene med humor og sjove indslag, som man kun kan blive glad af i hverdagen.