5. august 2021
estadio
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her finder du Københavns bedste restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her finder du Københavns bedste restauranter

Går man på jagt i storbyen efter ens næste måltid kan det oftest være en jungle. Mulighederne er uendelige og man kan hurtigt havne på en dårlig restaurant, og pludselig har man brugt sine penge på en dårlig oplevelse, derfor kan det godt betale sig at lave en smule research inden ens næste restaurant besøg. Der er nemlig, heldigvis, rigtig mange gode spisesteder i København, og nogle af dem er endda i verdensklasse. København og Danmark er for madelskere og foodbloggere et mekka for god mad. Københavner kvarteret Østerbro huser en af del af dem og en af de gode restauranter heriblandt er den nye Østerbro darling Bottega Estadio. En blandt mange, men den er absolut et besøg værd.

Vælg det mexicanske køkken i København

Mange elsker det mexicanske køkken og med god grund! Køkkenet er præget af lækre bløde tortillas, sprøde majs chips, cremet guacamole og spicy salsa. Men det mexicanske køkken er mere end det, og mixer du det med de nordiske traditioner har du et klart hit blandt mange. Og netop den blanding får du hos restauranten Bottega Estadio - de byder på et ganske simpelt, lækkert og gennemtænkt menukort. Fyldt med mexicanske klassikere lavet med danske kvalitets råvarer. Der er bestemt en grund til at besøge spisestedet Bottega Estadio.

Østerbros hyggelige rammer

Restauranten Bottega Estadio ligger på det hyggelige Østerbro, og spisestedet har en ganske særlig beliggenhed. Det ligger nemlig i bygninger lige ud til Østerbro Stadion, deraf kan navnet forklares. Bottega Estadio har en dejlig terrasse med kig ud over Østebro Stadions atletikbane. Der er altså rig mulighed for udendørs servering, når du besøger Bottega Estadio. Spisestedet ligger på Gunnar Nu Hansen Plads, et sted, hvor flere spisesteder har slået sig ned. Placeringen er central på Østerbro, tæt på på Idrætsparken, der blandt andet rummer masser af fodbold, det er tæt på Fælledparken, Østerbrogade og Trianglen, nogle ville måske kalde placeringen for Østerbros hjerte.

Det er en oplagt placering til mange begivenheder, du kan eksempelvis nyde en dejligt glas vin inden en fodboldkamp i Parken eller du kan starte dagen med morgenmad inden en gåtur i Fælledparken - Bottega Estadio og restauranter i nærheden kan bestemt tilbyde dig det hele.

Find vej

Gunnar Nu Hansens Plads, Bottega Estadio samt mange andre spisesteder findes nemt. Kommer du på cykel skal du blot finde Østerbro Stadion, kommer du i bil kan du parkere lige uden foran Bottega Estadio, så er du i gåafstand til det meste af Østerbros hyggelige rammer. Er du med offentlig transport, så kan du tage metroen til Trianglen, så er du blot en kort gå tur fra Gunnar Nu Hansens Plads, hvor du finder vejen til dit næste måltid på Bottega Estadio.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?