7. maj 2021
alexandra-gorn-DWuhdofmE5Q-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er guiden til en mere sofistikeret og individuel stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er guiden til en mere sofistikeret og individuel stil

Dette indhold er sponsoreret.

Mode er noget, som giver den enkelte person muligheden for at udtrykke sig på en helt individuel måde. Der er ingen tvivl om, at der er et utal af muligheder at kombinere én enkelt bluse på, og du har med sikkerhed selv stået foran skabet og gennemrodet de bunker af tøj, bare for at finde det perfekte outfit til en vis anledning. I Danmark har en minimalistisk stil i grå, sorte og hvide toner længe domineret den moderne persons tøjvalg. Dette har skabt en kultur for, at de fleste mennesker går i lignende mærker, snitte og kombinationer. Savner du også at skille dig ud fra mængden, og ønsker du at gøre det nemmere for dig selv at finde det rette look? Så har vi her guiden for dig, som ønsker at fremstå individuel og sofistikeret på samme tid.

Den rette mode

At følge med i modebranchen er ikke blot trættende, men til tider også svært. Modeverdenen er i konstant og hurtig udvikling. Hver sæson kommer nye it-pieces på markedet, og hvis du er miljøbevidst og kigger på pengene, er det ikke altid de nyeste trends, som du kan følge. Hvis du derfor vil være med på moden i så høj grad som muligt, så kan det være en god idé at bruge lidt ekstra kræfter på at læse om moden og dens udvikling. Tag så et kig i de mørke kroge af dit klædeskab - er der noget, som du kan style på en modebevidst måde, som passer til denne sæson? Vær gerne kreativ, for det skader bestemt ikke at skille sig ud med et stykke tøj eller to. Det behøver ikke altid at være det nyeste, som du går i. Genbrug tøj samtidig med, at du holder øje med aktuelle trends. Læs mere om moden her.

Det klassiske får dig til at fremstå sofistikeret

Du læste rigtigt. Den klassiske blazer og de bukser, som du har gået i de sidste fire år kan nemt få dig til at få et sofistikeret look. Prøv eventuelt at parre tøjstykker, som aldrig går af mode, med en ny skjorte. Og glem aldrig smykkerne, for selv når dit outfit er enkelt, kan smykker i guld eller sølv give dit tøj helt nyt liv. Hvis du vil skille dig ud, kan du vælge at gribe til mere skrigende farver i skjorten eller blazeren, eller at kombinere dine smykker på en ny måde. Sidst handler det om attituden. Når du føler dig tilpas i dit tøjvalg, vil din udstråling følge helt automatisk.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?