21. juli 2019
624801452-1920x1281we
Foto: sezer66 / shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er de 5 bedste Playstation-spil på markedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er de 5 bedste Playstation-spil på markedet

Det er en gaming-verden, som vi lever i – og med god grund. De her spil suger dig ind til gaming-verdenen. Krydsord.dk har samlet de 5 bedste spil, der hitter lige nu. Få overblikket her.

SPONSORERET AF LENDON
Playstation-spil bliver mere og mere populære. Vi er flere om at stå i kø for de populære spil, inden de bliver revet væk fra hylderne.
Playstation-spil er dog ikke billige, og slet ikke når de først er udgivet. Man skal skynde sig, når det kommer til spillene. Du kan ligesom mange andre danskere få et kviklån fra Lendon, som gør det nemt at få råd til alle de bedste nye spil hurtigt.

1. Fortnite

125 mio. af brugere har Fortnite fået. Spillet er både et skydespil og et byggespil. Spillet gælder kort sagt om at overleve og samarbejde. Det foregår i nutiden, hvor zombier dukker op, efter en storm har dræbt næsten hele befolkningen på jorden.
Man kan være op til 4 spillere om at samarbejde og opgaverne er mange. Du skal i sidste ende hjælpe med at bekæmpe stormen og beskytte de overlevende.

2. Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins er både action og adventure. Spilserien er lang, og spillet har været populært i lang tid nu. Her vil du virkelig føle, at du lever i spillet. Assassin’s Creed har en lækker grafik, og man føler sig virkelig som hovedrollen.
I spillet går vi hele 2000 år tilbage og vurderes af mange eksperter til at repræsentere denne tid godt. Det er virkelig en imponerende verden, du træder ind i. Sug detaljerne ind til dig, når du spiller Assassin’s Creed, og oplev fortiden lige præcis, som den var.

3. FIFA 18

Når det kommer til fodboldspil, er FIFA klart foran og en favorit. Her får du mulighed for at vælge dit yndlingssportshold, og muligheden for at tæske sine venner. Du kan også spille som singleplayer og øve dig i alt, hvad sporten indebærer.
Nøjagtigheden i spillet er høj, spillerne er meget genkendelige, og generelt føles FIFA som en vaskeægte live fodboldkamp. Mange stadions ligner dem, vi kender fra virkeligheden i høj grad.

4. Resident Evil 7

Dette spil er til dig, der absolut ikke er bange for at sidde i dit mørke soveværelse og få gåsehud. Horrorspillet gør dig til hovedpersonen, Ethan Winters, og du skal på jagt efter din forsvundne familie. Spillet er fyldt med uhyrer og kannibaler.
Mysterierne er spændende og skal løses. Er du ekstra modig, kan du prøve at spille spillet med VR-briller på, og få hårene helt oppe og stå.

5. Grand Theft Auto 5

Du er i den fiktive by Los Santos i området San Andreas i det sydlige Californien. Her kan du rende rundt og klare missioner samt gøre hvad du vil: Stjæle biler, skyde og alle mulige andre gangster ting.
Hvis du ikke har råd til alle disse spil, så kan du altid få hjælp fra LendOn.dk her.