15. oktober 2019
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gør din virksomhed mere synlig i dit lokalområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gør din virksomhed mere synlig i dit lokalområde

Er du virksomhedsejer? Så vil du sikkert også gerne øge virksomhedens kendskabsgrad i dit lokalområde. Det er der også mange fordele ved. Det er nemlig i dit lokalområde, at du har en unik mulighed for at skabe et netværk igennem dine nuværende og nye bekendtskaber. Måske ligger virksomhedens primære målgruppe også i lokalområdet? Ved at gøre din virksomhed endnu mere synlig vil du også højst sandsynligt øge salget. Herunder får du nogle bud på, hvad du kan gøre, for at gøre din virksomhed mere synlig i lokalområdet.

Udnyt internettets utalige muligheder

Du har sikkert allerede en hjemmeside. Men hvordan får du kunderne til at besøge hjemmesiden? Det kan du f.eks. ved hjælp af Google Adwords. For at slippe for besværet med opsætningen af Google Adwords, vælger mange virksomhedsejer at bruge et professionelt firma som er eksperter på området.

Der findes ligeledes andre gode muligheder for at gøre din virksomhed mere synlig igennem internettet, sociale medier m.m. Ønsker du mere inspiration så læs denne guide.

Deltag i lokalområdets aktiviteter

I mange lokalsamfund afholdes der løbende arrangementer som f.eks. byfest, torvedage, messer o.lign. Til sådanne arrangementer har du en unik mulighed for at møde din kundegruppe face-to-face og få skabt nye kontakter. Undersøg hvilke arrangementer der afholdes i dit lokalområde. Opstil en lille stand eller stå blot ved arrangementet og uddel brochurer og merchandise, som gør kunderne opmærksomme på din virksomhed.

Samarbejd med de lokale uddannelser

Mange gymnasieskoler og uddannelser benytter sig jævnligt af cases fra det virkelige liv. Tilbyd at det lokale gymnasie eller de lokale uddannelser må bruge din virksomhed som case. Inviter dem på besøg, så de kan se virksomheden og opstil en case, som eleverne kan bruge. Eleverne og lærerne får et særligt kendskab til din virksomhed, som de kan fortælle videre til deres bekendte.