14. oktober 2019
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode råd til dig, som skal have lave lyse striber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode råd til dig, som skal have lave lyse striber

Det har i mange år været meget moderne at få lysnet sit hår. Der er dog mange forskellige måder, at få lysnet sit hår på, og lyse striber er ikke bare lyse striber. Det er en ting, som er værd at undersøge inden, at man kaster sig ud i at få farvet håret. Der er nemlig mange forskellige teknikker, som frisørerne kan bruge. Man kan eksempelvis få lavet almindelige lyse striber, reflekser, babylights eller ombre og balayage, som også er blevet meget populære de seneste år.

Ønsker du at blive meget klogere på de forskellige typer af lyse striber, så klik her og lad IdHair guide dig til lyse striber. Nedenfor vil følge en kort gennemgang af de forskellige teknikker til lyse striber. Det er nye trends og fine franske titler, som med tiden har erstattet 90’ernes badehætte med huller, som heller ikke var nær så skånsom for håret, som mulighederne er i dag.

Den førnævnt populære balayage er en frihåndsteknik, hvor den lyse farve påføres tilfældigt i håret med en pensel. Man får dermed ikke en tydelig overgang, når det nye hår begynder at gro ud. I hår som bliver farvet med ombre-teknikken, er de lyse striber tæt pakket, og håret vil som oftest fade fra en mørkere bund til lysere spidser. Denne teknik bruges oftest ved piger, som blot ønsker håret lysnet i den nederste del, hvor man ikke får en tydelig udgroning. Highlights er kendetegnet ved lyse striber i hele håret, som under farvningen dækkes i folie. Babylights er ligesom highlights lavet i tætte foliepakker, men babylights adskiller sig, da de er helt små og endnu finere hårtotter, som lysnes. Disse vælges som oftest, hvis man har et ønske om et naturligt spil i håret. Lyse striber er altså mange ting, og valget kan være svært.