24. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GoGlamping: samler unikke ferier i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GoGlamping: samler unikke ferier i naturen

GoGlamping er platformen, der samler overnatningsmuligheder i Danmark, så det er nemt for dig at finde og booke din næste glampingtur i Danmark.
Der findes masser af nyttige portaler, hvis du skal ud at rejse. Du kommer sikkert i tanke om et par stykker til at booke fly, hoteller eller lejligheder. Men hvor søger man hen, når man skal finde et lækkert sted at overnatte i naturen? Svaret er goglamping.dk. Siden rummer et hav af både særlige, naturskønne og anderledes overnatningsmuligheder.

Du har måske hørt om den fremadstormende trend: Glamping. Hvis du ikke har hørt om glamping før, kan du læse mere om det her. Du har måske også opdaget, at der er mange forskellige typer og mange forskellige lokationer. Derfor har GoGlamping altså gjort det til sin mission at sørge for, at alle stederne er nemme at både finde og booke.

På den måde går det jo også to veje. Den ene er, at det er ganske nemt at få det til at ske, hvis man fx har et lækkert sted, hvor man tænker, at Glamping kunne være en mulighed. Måske er man ganske enkelt udbyder af Glamping i forvejen og ønsker, at stedet bliver opdaget og booket. Den anden vej er, at det gør det ganske nemt for alle de danskere, der gerne vil have sig en lækker ferie i fantastiske, naturlige omgivelser. Så hvis du sidder og planlægger et afbræk fra hverdagen, hvor der i stor stil er taget hånd om perfekte rammer, så tag et kig her og prøv glamping i Danmark.

arrow Læs også: Glamping: den nye, populære måde at holde ferie på
arrow Glamping i Fredensborg
14. juli 2020 kl. 12:22 Opdateret: kl. 12:34
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?