6. maj 2021
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glastavler til ethvert behov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glastavler til ethvert behov

Om det er på kontoret eller derhjemme er der som regel behov for en tavle, hvor man nemt kan skrive og viske ud. Med en tavle kan man lave noter, imens man arbejder, man kan holde orden, og man kan organisere familiens planer. Det er med andre ord et af de redskaber, man ikke kan undvære i dagligdagen.

Med glastavler får du et uundværligt redskab til både kontoret og hjemmet, der er meget nemmere at rengøre end almindelige whiteboards, og de fås i flere forskellige design. I denne artikel vil vi gennemgå de tre vigtigste former for glastavler, så du kan finde den glastavle, der passer til dine behov.

Glastavler til væg

Til brug i både hjemmet og kontoret er glastavler til væg et glimrende valg. Med en glastavle på væggen kan du nemt holde orden på alt fra arbejdsopgaver til legeaftaler, indkøbslister og meget andet.

Mange glastavler til væg er magnetiske, så du kan bruge køleskabsmagneter til at hænge papirer, billeder og andre dokumenter op på glastavlen.

Glastavler kommer i en lang række flotte farver, og du kan derfor finde glastavler til væg, der passer ind i ethvert rum eller kontor. Det er svært at indrette sit hjemmekontor, men med glastavler kommer man langt.

Glastavler på hjul

Glastavler på hjul er mobile, og de er derfor ekstremt velegnede til brug på for eksempel kontorer eller arbejdspladser. Glastavler på hjul kommer i en lang række design og kan derfor bruges til alt fra små arbejdsrum til store mødelokaler eller konferencerum, hvor der er behov for meget skriveplads.

Fordi disse tavler er fremstillet i glas, er glastavlerne meget nemme at skrive på og er endnu nemmere at rengøre end almindelige whiteboards, hvor tusch ofte er svært at fjerne fra tavleoverfladen. Glastavler kan også bruges på et kontor, hvor de ofte skal bruges flere gange i løbet af en dag.

Glastavler til bord

De små glastavler passer til både hjemmekontoret og dit arbejdskontor.

Glastavler til bord er designede til ethvert skrivebord, så du kan tage noter under dit arbejde.

Glastavler til bord kommer i en lang række design, men er alle velegnede til at tage små noter og holde orden på dine arbejdsopgaver.

Glastavler til bord kan bruges til en lang række formål og kan benyttes i hjemmet og på arbejdet. Nogle modeller har endda en magnetisk overflade og kan derfor også bruges som opslagstavle, hvis man på hjemmekontoret eller arbejdet mangler et sted at hænge sine papirer og dokumenter.

Glastavler i hjemmet

Selvom glastavler på hjul og glastavler til bord i høj grad er brugbare på kontorer, kan de også bruges i hjemmet på andre måder.

Hvis du har børn, der elsker at være kreative, kan en glastavle til bord være en glimrende idé. Med en sådan glastavle kan de nemlig tegne og male, og når de bliver større, kan de bruge en glastavle til at øve sig på bogstaver og tal.

I hjemmet kan det også være praktisk med en mobil glastavle, og derfor er en glastavle på hjul ikke et dårligt køb. Ofte er det nødvendigt med en mobil glastavle til hjemmekontoret eller til de større børns værelse.

Glastavler er smarte og ekstremt alsidige, og derfor vil det være et perfekt køb til både hjemmet og kontoret.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?