28. oktober 2020
markise-1
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlæng sommeren med en Benchmark-markise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlæng sommeren med en Benchmark-markise

Den danske sommer er ofte lunefuld, og det er aldrig godt at vide, om den byder på sol og varme eller regn og gråvejr. Med en Benchmark-markise kan de lyse sommeraftener nydes på terrassen uanset vejret.

Flere og flere vælger at udskifte eller supplere parasollen med en markise – og det med god grund! En markise er en mere alsidig investering end en parasol. Den kan naturligvis skygge for solen på de varme sommerdage, og dækker desuden et større område end parasollen, så flere personer kan komme i skygge. På lune dage med regnbyger kan markisen bruges som overdække, så du kan komme i tørvejr, uden at du skal søge indenfor.

Derudover optager markisen ikke plads på terrassen eller altanen. Den monteres på væggen, så hele underlaget er frit – du får derfor mere plads til gæster, havemøbler, planter, eller hvad du vil have.

Prisen for en markise er højere end en parasol, men du får til gengæld også meget mere for pengene, ligesom markiser ofte holdere længere end parasoller, da de er mere modstandsdygtige over for hårdere vejr.
Vælger du en kvalitetsmarkise, og får den monteret efter forskrifterne, har du desuden glæde af den i mange år frem.Benchmark-markisen - en af markedets bedste modeller!

Benchmark-markisen er en af de bedste markiser på markedet. Den er af høj kvalitet, næsten lydløs når den kører frem og tilbage, og så kommer den med en fjernbetjening, så den er nem at styre. Det er også en meget stilren løsning, da markisen næsten ingenting fylder, når den er rullet sammen. Derudover har Benchmark-markisen en vindsensor, så hvis det skulle begynde at blæse, kører markisen automatisk ind, så den ikke bliver ødelagt. Med en Benchmark-markise skal der mere end lidt regn til at ødelægge stemningen, og de danske sommeraftener kan for alvor nydes udenfor.

Du finder markisen hos markiseeksperten.dk, der som den eneste forhandler i Danmark har et fysisk lager, hvor markiserne ligger klar. Det giver lynhurtig levering, så du kan få glæde af din nye markise med det samme. Samtidig er alle fordyrende mellemled sparet væk, så du kan få en solid Benchmark markise cirka 33% billigere end andre tilsvarende markiser på markedet. Hvis du slår til inden 1. marts, kan du ovenikøbet spare yderligere 9500,- kroner.

Det særlige ved Benchmark-markisen er sammensætningen af de forskellige komponenter. Producenterne bag har selv indsamlet de bedste komponenter og sat dem sammen til den – efter deres eget udsagn – bedste markise på markedet. De forhandler derfor kun denne ene model, men du kan naturligvis få den i forskellige mål, ligesom du også kan vælge mellem forskellige farver, så du kan få en markise, der passer til din bolig.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?