20. september 2020
mailing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følg et af tidens hotteste boligtrends: Maling!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følg et af tidens hotteste boligtrends: Maling!

Hvis du åbner et hvert boligmagasin i dagens Danmark, så ser du ikke længere kedelige, hvide vægge. I stedet ser du et væld af smukke, intense farver. Det er nemlig igen blevet rigtig moderne at male væggene i unikke farver. Det betyder at hverdagen bliver knap så kedelig, og i stedet blot mere farverig. Det tilføjer personlighed til din bolig, det gør den spændende og hyggelig. Her prøver vi at komme med ideer til, hvordan du kan male personlighed frem i dit hjem.

At turde gå all in

Vil du have mest muligt personlighed frem i din bolig, så handler det om at male alle væggene, og ikke blot nøjes med én enkelt væg. Et godt udgangspunkt er at undersøge det store sortiment af vægmaling der findes på markedet. Dette kan være med til at give stor inspiration til netop den farve, som passer til dit hjem. Det kunne for eksempel være at male stuen i en mørk, blå farve. Eller skulle det være en aubergine-farve i køkkenet? Eller lyserød vægmaling med glans på børneværelset? Der er et væld af typer vægmaling, så det er kun fantasien der sætter grænser. Det handler om at komme frem til hvilke farver, du tør, og som du kan holde ud at kigge på i længere tid af gangen. Er det for meget af det gode, så kan du også nøjes med at male én enkelt væg i stuen eller køkkenet. Dette skaber en hyggelig krog samt en dejlig, personlig kontrast til det hvide. Samtidig behøver du ikke være bange for, at dit hjem bliver for mørkt eller voldsomt med de mange farver.

Køb din maling online og spar penge

Et godt råd kan være at undersøge internettets udvalg af vægmaling i stedet for at besøge de fysiske butikker. Det er nemlig ofte her, du kan spare en stor mængde penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er netop muligt at købe den slag maling, de professionelle også bruger, men til en billig pris oveni. Billig maling betyder, at du får mulighed for at starte dit malerprojekt. Du kan udfordre dig selv, og for eksempel gå amok med højglans eller endda glimmer i guld. Vil du være sikker i dit farvevalg, så kan du undersøge, om de online-butikker kan sende et farvekort. På denne måde kan du starte ud med et overblik af farverne. På denne måde undgår du samtidig også, at du ikke føler, du modtager den maling, du har bestilt. Der kan nemlig være forskel på farven, som den ser ud på din computer, og som den ser ud på min.

Tør du ikke springe ud i de vilde farver med det samme, kan du overveje at pryde dine vægge med wallstickers i stedet. Wallstickers er klistermærker, du nemt tager på og af din væg, og dermed ikke noget permanent. I stedet kan du være kreativ med for eksempel blomster- eller dyreliv, indtil du tør springe ud i de mere permanente farver i form af vægmaling.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?