25. september 2021
sd teknik alarmer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føl dig sikker i dit eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føl dig sikker i dit eget hjem

Hjemmet er ens base, det er der vi slapper af og der vi har alt det, som betyder noget for os. Derfor er det også vigtigt at føle sig sikker og tryg i sit eget hjem, både når man er hjemme og når man er ude. Hvert år bliver der begået rigtig mange indbrud i danske hjem, men det hjælper at have en privatalarm. Med en privatalarm i hjemmet kan du roligt føle dig sikker derhjemme.

Fordele ved en privatalarm


Der er mange fordele ved at have en privatalarm i sit hjem. Den åbenlyse er naturligvis at man er bedre sikret mod indbrudstyve og uvedkommende. Hos de fleste alarmfirmaer vælger man forskellige pakker, der passer til ens behov. En pakke med en privatalarm indeholder typisk et betjeningspanel, rumfølere, fotodetektor, åbningskontakt og typisk kan man styre sin privatalarm via systemets app. Det hele bliver typisk monteret af en fagudlært elektriker og en tekniker, der installere det hele. Det er altså nemt og smart at vælge en privatalarm. Inden det hele bliver sat op og inden at man betaler og investere i udstyret kommer der en ekspert ud fra selskabet og kigger på, hvilket udstyr der er brug for at få dit hjem til at blive sikker. 

Bliv sikret uden abonnement


Hos mange firmaer, som sælger alarmsystemer betaler man et abonnement, og ofte bliver man bundet i længere tid ad gangen. Men hos firmaet SD Teknik kan man få en privatalarm uden abonnement. De har mange forskellige pakker, blandt andet basispakken, som kommer med indbygget sirene og et separat panel til betjening. Derudover indeholder den også detektor til foto og gratis kan man styre det gennem en app - så kan du styre og overholde øje med dit system uanset om du er på arbejde, på farten, i sommerhuset eller i hjemmet. Der er også mulighed for en “VillaPlus-pakke”, som kommer med endnu mere sikkerhed. Uanset hvilken pakke du vælger at gå med, så ejer du altså dit system uden abonnement. 

Find nogle, der benytter gode samarbejdspartnere


Når man køber privatalarm hos en udbyder, skal man huske at tjekke hvilke samarbejdspartnere de gør brug af. Mange bruger eksempelvis firmaet Securitas, det er et vagtfirma, så hvis det skulle ske et indbrud, er det dem, der rykker ud. Der er også mange der benytter sig af Truegard, som er selve alarmsystemen, men er findes rigtig mange forskellige typer af privatalarmer, og mange er rigtige gode. Det er dog vigtigt at undersøge, hvilke og hvor mange, der passer til dine behov og tryghed. 

Stemmer du til kommunalvalget i år?