12. april 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find rette leverandør af asfaltering til privat og erhverv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find rette leverandør af asfaltering til privat og erhverv

Skal du have lagt asfalt, er det vigtigt, du vælger den rette leverandør. Private, erhverv og offentlige institution har alle godt af, at nye belægninger har højeste kvalitet. Vigtigt er det også, at typer af asfalt passer til opgaven, da der ved fx havnepladser kræves asfalt med evne til at tåle vedvarende tunge tryk, mens der ved andre opgaver lægges vægt på andre features.

Hvad angår asfaltering i Sjælland og især København, så skal du ikke lede længe efter fikse leverandører af asfaltering. Ligegyldigt om vi taler asfaltering af vejbump, parkeringspladser eller indkørsler. Heldig kan du være at finde specialister i asfalt med egne typer specialasfalt.

Beskyt miljøet med specialasfalt

Er det vigtigt for dig at leve op til miljølovgivning, kan du bl.a. forhindre jordforurening i mere eller mindre alvorlig grad ved at få en belægning med specialasfalt i spil. Relevant kunne det fx være, hvis du står med ensilage til dagligt, hvis safter ikke skal have lov at sive ned i jorden.

Tænk på slidlaget ved asfaltering

Slidlagets holdbarhed, altså holdbarheden af den øverste del af belægningen, skal du have en holdning til, før du lægger dig fast på asfaltens art og selve asfalteringsarbejdet. Naturligt nok gælder det især, når du står med en belægning, tunge køretøjer dagligt skal trille over, bl.a. visse typer af parkeringspladser, men også vejbump, gårdmiljøer og de nævnte havnepladser.

Asfalt er let gengrubeligt

Asfalt er nemt at genbruge, så du behøver ikke være tilbageholdende, hvad angår at få noget af din gårdsplads asfalteret, fordi du om X antal år måske vil have det fjernet eller lagt på en anden måde. Asfalt er naturligt let genbrugeligt, så det kan brydes op, støbes om og bruges på ny enten hos dig eller hos andre. Tøv derfor ikke med at introducere asfalten på din grund.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?