27. juli 2021
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få lidt mere luksus ind i hverdagslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få lidt mere luksus ind i hverdagslivet

Rigtig mange danskere lever et travlt liv, hvor der sjældent er tid til at tage på et wellness-ophold eller til på anden vis få bragt lidt luksus ind i hverdagslivet. Hverdagslivet er hårdt og brutalt, og derfor har kroppen og sindet også brug for at få lidt fred og ro i nogle dejlige omgivelser indimellem - og hvorfor ikke bringe disse dejlige omgivelser ind på din egen matrikel? Det kræver selvfølgelig noget plads og nogle penge, men med f.eks. en dejlig, opvarmet pool i haven eller et eksklusivt spabad i badeværelset, kan du bringe lidt luksus ind i hverdagslivet og sørge for, at der for alvor er noget at se frem til, når du står op om morgenen.

Nyd godt af luksus, når du har lyst til det

Det store problem med de smarte og lækre wellness-ophold er, at man skal finde tid i enten en travl hverdag eller tætpakket familieliv for at kunne nyde godt af den luksus, de kan tilbyde. Selvom hjemmet selvfølgelig ikke kan tilbyde helt de samme, idylliske oplevelser, så er et spabad i badeværelset eller en pool i haven bare en luksus-ting, som man kan bruge, når man har lyst.
Man behøver ikke planlægge flere uger i forvejen og få ungerne passet af bedsteforældrene - man kan komme direkte hjem fra en lang arbejdsdag og nyde hinandens - eller ens eget - selskab, når ungerne er lagt i seng. Og når sommeren kommer behøver man ikke at tage udenlands, hvis man alligevel har et lille ferieparadis og en dejlig pool i ens baghave. Luksus behøver ikke være reserveret til den ene friweekend, man har om året - med en dejlig pool, sauna eller spabad fra Solbadet kan luksus blive hverdag.

Slap af og vær den bedste udgave af dig selv

Der er ikke ret mange danskere, der under dem selv den luksus at købe noget, der udelukkende skal bruges til afslapning i eget hjem. Mange vil mene, at det er spild af penge, når man f.eks. kunne betale lidt af på huslånet eller tage på ferie i stedet, og selvom det naturligvis er en udgift at skabe luksuriøse omgivelser i hjemmet, så er det alle pengene værd.
Når man har mulighed for maksimal afslapning i eget hjem, så kan man bruge sin fritid til at koble af på en helt ny måde. Vi mennesker har behov for at kunne slappe helt af indimellem for at kunne være den bedste udgave af os selv, og man skaber de bedste forudsætninger for dette, når man har mulighed for lidt wellness indenfor matriklen. Det kan virke materialistisk og snobbet at installere en pool eller et spabad, men det er i virkeligheden bare en investering i ens fysiske og psykiske velvære - til glæde og til gavn for en selv og alle andre.

Undersøg mulighederne - det behøver ikke være så dyrt

Når man tænker på spabad, pool eller sauna, så tænker man ofte på, hvor dyrt og besværligt det er, at installere i hjemmet eller i haven. Dette afholder en del fra at gå i gang med et wellness-projekt, og det er virkelig synd; det behøver hverken at være dyrt eller besværligt, hvis rammerne er til det. Det koster selvfølgelig noget tid, nogle penge og en masse kræfter, men hvis man undersøger markedet, så kan det faktisk gøres til en fornuftig pris.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?