20. september 2021
dagmara-dombrovska-zDKYfgy4G9k-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du kan også tjene penge på din hobby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du kan også tjene penge på din hobby

Dette indhold er sponsoreret

De fleste danskere går og fifler med noget derhjemme. Nogen elsker at være på værkstedet og arbejde med træ, andre er vilde med perler og pynt, og nogle kan slet ikke lægge strikkepindene fra sig. For de fleste er det bare en hobby, de laver, når de lige har tid, og ikke er for trætte. Men de fleste kan ikke komme udenom, at de også har drømt om, at de en dag skulle lave en forretning ud af deres hobby. Både for at blive ens egen chef, men også for at få endnu mere tid, hvor man kan lave det, man elsker. Vi har samlet nogle af de første skridt, man skal tage for at skabe en forretning ud af ens hobby, men du skal være opmærksom på, at det kommer til at tage tid.

Online tilstedeværelse

Sådan som verden i dag, så skal en forretning være online, men for små iværksættere, så er det ofte en fordel. Man kan nemlig nå ud til mange flere kunder og derved sælge mere nicheprægede produkter. Start med at undersøge ledige domæner, så du kan få et firmanavn og starte en hjemmeside. En hjemmeside er den nemmeste måde at begynde din forretning, det er nemlig her, du kan lave køb og salg muligheder. Når du har en hjemmeside, så skal du bare igang med at skaffe kunder.

Om at få kunder og finde sin målgruppe

Når du har opsat en hjemmeside, så er du klar til kunder i butikken. Mange butikker, hvor folk sælger hobbyprodukter, er faktisk startet på sociale medier. På medier som Pinterest og Instagram, kan du uploade dit arbejde, og andre vil få øje på det. Herigennem kan du så henvise til din hjemmeside.
Sociale medier kan faktisk også hjælpe med at finde din målgruppe, du kan nemlig bruge medier til at få oplysninger om, hvem der følger dig. Det er højst sandsynligt også den type mennesker, som er interesseret i at købe dine ting. Det er en god idé at begynde med at opbygge en følgeskare på sociale medier som det første, men det kræver tid, dedikation og energi. Der er mange om buddet, så find dit unikke tvist, i stedet for at forsøge at finde ud af, hvad du tror folk vil have.

Fremstå professionel og stabil

Når folk skal have penge op af lommen, så skal de stole på dig. De skal stole på, at varen er det, du siger den er, og at du sender den. Derfor er det en god idé at være svarstabil og fremstå med personlige oplysninger.

Synes du, at kommunen er der for dig?