1. december 2020
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmer du om en Ferrari i din indkørsel?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmer du om en Ferrari i din indkørsel?

En gang var det kun rige mennesker, der havde egen bil. De kørte som promente folk gennem byerne, og mindre velhavende måtte nøjedes med at forestille sig følelsen af at blive fragtet på fire hjul eller sågar sidde bag rattet. Senere udviklede det sig. Bilerne blev mere almindelige i gadebilledet, og i 50’erne og 60’erne fik flere og flere råd til at eje deres egen bil. På grund af oliekrisen i 70’erne blev der indført bilforbud om søndagen, men de øvrige dage var det at færdes i bil blevet almindeligt for en stor del af Danmarks befolkning.

I dag suser lastbiler, biler, motorcykler og andre køretøjer af sted på landevejene både dag og nat. Trafikken er i evig bevægelse. Det er svært at forestille sig en verden uden biler og andre motorkøretøjer. Selvom biler er blevet almindelige, er der stadig en vis prestige i at køre i nogle af de smukke og elegante biler, der produceres verden over.

Rigtig mange mennesker drømmer om at kunne sætte sig bag rattet i et firhjulet vidunder, eksempelvis en strømlinet Audi, en tjekket BMW, en blændende Ferrari eller en blæret Mercedes. Heldigvis er det også muligt for mange, fordi det ikke længere er nødvendigt at eje. Ved at flexlease er det kun registreringsafgiften, du som bruger skal betale af. Dette beløb afbetales i renter hver måned, hvilket gør det overkommeligt – selv uden en høj indkomst. Der er mange fordele ved at flexlease, og metoden kan være med til at indfri dine bildrømmen uden at flænse dit budget. Det er slet ikke så underligt, at flexleasing er blevet attraktivt.

Hvordan kan jeg finansiere min bil?

Når du som forbruger skal ud og vælge, hvordan du vil finansiere din næste bil, kan du stille dig selv nedenstående spørgsmål. De kan alle guide dig i retning af, hvordan du bedst tilgodeser dine økonomiske præferencer og øvrige behov, der gør sig gældende.

  • Vil du købe eller leje?
  • Hvor længe vil du gerne have din bil? 2 år? 10 år?
  • Skal bilen opfylde praktiske behov? Det kan være at, den skal rumme en familie eller kunne køre i terræn?
  • Hvor højt vægter du bilens sikkerhed?

Er du typen, der elsker automatgear og drømmer om forskellige luksuriøse biler, kan det måske ikke betale sig at eje. Er det derimod vigtigst for dig at have en solid familiebil, som kan holde i mange år, kan et køb i nogle tilfælde være givet godt ud.
Selvom du drømmer om at eje en Ferrari, vil du måske blive overrasket over hvor stor frihed, der følger med at flexlease i stedet for at købe. Ved at lease vil du have overblik over alle udgifter fra begyndelsen. Samtidig får du netop muligheden for at køre i den bil, du altid har drømt om uden at have en kæmpe opsparing eller et stort lån.

I det hele taget er det en rigtig god idé at gøre det klart, hvilke behov du har i forhold til en bil, så du kan træffe den rigtige beslutning med ro i maven.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?