9. maj 2021
park-street-3ExPoluud54-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Døjer du med træls og træt hud?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Døjer du med træls og træt hud?

Dette indhold er sponsoreret

Er du bange for at få solskader, rynker eller bumser? Vil du i stedet gerne have en flot hud? Der er mange der kan døje med sin hud og det er helt normalt. Der er en masse tiltag du kan tage for, at få din hud til at se velplejet, smuk og sund ud. I dette indlæg vil du få diverse hudplejetips.

Forkæl din hud med eksfoliering

Der findes alverdens hudprodukter, men har du svært ved at finde det, som passer perfekt til dig, så er det muligt at kontakte en online hudlæge. Det første tiltag du kan tage er, at begynde og eksfoliere din hud. Dette vil give dig en ensartet, jævn, glat og smuk hud. Det vil også hjælpe på hudproblemer, som vi alle kan plages af, såsom uren hud, bumser og solskader. Eksfolieringen skal være mild og en der kan bruges dagligt. Grunden til at eksfoliering er så godt for din hud er, at dit yderste lag hud bliver tykkere når du har hudproblemer. Dette vil sige, at huden ikke reparere sig selv. Du skal dog altid undgå brugen af skrubbemasker, skrubbehandsker, børster samt lignede produkter med korn.

Fugtighedscreme

Det er ikke alle fugtighedscreme der giver fugt til din hud. Det er dog de mineraler, vitaminer samt virkningsfulde ingredienser din fugtighedscreme indeholder, som virker fugtgivende til din hud. Dette er uanset hvilket produkt du bruger, om det er tonic, anti-rynke creme, toner, creme eller gele. Det er derfor vigtigt, at du tjekker om dit produkt er fyldt med de ingredienser, som vil gavne din hud. A vitamin og antioxidanter er nogle gode ingredienser til din hud, som vil virke fugtgivende. Undersøg dermed om dine produkter indeholder disse ingredienser.

Pas på med at bruge for meget

Der er mange der tror, at når du benytter rigtig meget af et godt hudprodukt, så vil det gøre din hud meget bedre på kortere tid. Dette er dog ikke tilfældet. Dette resulterer i en overbehandling og det er aldrig godt for huden. Huden kan ikke tåle en så voldsom behandling, da det vil gøre huden tør, stresset og din hud kan risikere at skalle. Dette vil blot gøre dit hudproblem værre, og i værste tilfælde kan det skade huden. Det er derfor vigtigt at forstå, at hudproblemer tager sin tid, selvom du gerne vil se resultater med det samme. Med det sagt, så vil disse steps gavne din hud i fremtiden, så du kan slippe for disse problemer.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?