30. maj 2020

					
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din guide til de bedste cafeer på Frederiksberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din guide til de bedste cafeer på Frederiksberg

Frederiksberg kaldes populært for en by i byen. For selvom Frederiksberg har eget postnummer og endda også sit eget rådhus, så er det stadig arealmæssigt den mindste kommune i Danmark, og den fungerer som en integreret del af København.

Du behøver dog ikke at forlade Frederiksberg for at finde alt det, du kunne have brug for og lyst til. Området bugner nemlig med eksklusive shoppingmuligheder, kunstgallerier, de lækre drinks og skønne restauranter. Hvad end du leder efter en luksuriøs morgenmad, let frokost, overdådig middag eller blot en cafe på Frederiksberg, så har de ganske enkelt det hele.

Derfor kan det også være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvor du skal spise dine måltider, særligt hvis du kun er på besøg i hovedstadsområdet. Er du kun på Frederiksberg for en weekend, så giver vi dig her tre forslag til, hvor du bør spise din morgenmad, frokost og aftensmad, imens du er på besøg.

Frederiksbergs bedste brunch

I nogle gamle bagerlokaler på hyggelige Godthåbsvej finder du Mad og Kaffe cafe på Frederiksberg. Som navnet indikerer, har du her en café, som har en kæmpe stor passion for god mad og fantastisk kaffe, og det er essensen af alt, hvad de gør her.

Mad og Kaffe serverer måltider hele dagen - både morgen, middag og aften. De er dog særligt kendt for deres helt fantastisk byg-selv morgenmad og brunch. Her vurderer du selv, hvorvidt du kan spise 3, 5 eller 7 forskellige retter, alt sammen til en meget overkommelig pris.

På menukortet er der både de sunde, det søde, det klassiske og endda veganske muligheder. Alle råvarerne er friske og ofte også økologiske, for her går de aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vil du starte din morgen på Frederiksberg på den bedste tænkelige måde, så slå et smut forbi Mad og Kaffe og nyd et velsmagende måltid og en skøn kop kaffe.

Frokost på Frederiksberg

Når sulten igen trænger sig på efter en formiddag på skønne Frederiksberg, så er det blevet tid til frokost. Her har du virkelig mange gode muligheder på Frederiksberg, der vælter sig i frokostmuligheder.

Skal du vælge én, så anbefaler vi, at du besøger Sokkelund Cafe & Brasserie. Det er mere end blot en cafe. Det er nemlig blevet en institution på Frederiksberg, hvor folk valfarter til for at nyde deres dejlige frokostanretninger, og nogle vil næsten kalde stedet for en fast del af bybilledet.

Middag på Frederiksberg

Middag på Frederiksberg er snart det sværeste at vælge. Området vælter sig nemlig i Michelin restauranter til rigtig gode priser, men også i mere nede på jorden, hyggelige steder hvor kvaliteten af maden er helt i top.

Er du på udkig efter Michelin mad med en uhøjtidelig stemning, så anbefaler vi, at du spiser dagens sidste måltid på Formel B, hvor fokus er på det vigtigste: god mad, god vin og god stemning. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet.

Nu skulle dine restaurant besøg gerne være på plads. Så er det blot at finde ud af hvilke dejlige oplevelser på Frederiksberg, du vil planlægge imellem dine måltider.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?