25. september 2021
markus-spiske-ms6N-gBtbCQ-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det skal du overveje, når du sælger på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal du overveje, når du sælger på nettet

Et større og større antal firmaejere rykker deres butikker på nettet i dag. Man kan nemlig ofte nå ud til mange flere kunder, hvis man vælger at sælge til dem på nettet.
Det er dog ikke bare sådan ligetil at begynde at sælge på nettet. Her får du en række gode råd om, hvordan du kommer godt fra start og hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med det.

Hav et godt system der er nemt for kunderne

Det er først og fremmest vigtigt at have et godt og nemt betalingssystem, som dine kunder kan finde ud af. Hele shoppeoplevelsen skal helst gerne være så smidig og gnidningsløs som overhovedet muligt. Ellers kan du faktisk risikerer, at du får langt mindre salg end du regner med.

Brugere og købere på nettet i dag er meget forvente. De er vant til at en side er nem at navigere og de er vant til, at de ved blot at trykke få gange kan købe deres produkter hjem. Det er vigtigt, at du også lever op til disse forventninger. Ellers kan det være at dine potentielle kunder vælger at købe lignende produkter hos dine konkurrenter i stedet for.

Der er mange danske firmaejere, som vælger at benytte sig af Shopify som betalingssystem. Det er også noget du kan vælge at gøre og det er en god ide at tage et kig på Shopify priser, hvis du overvejer at tage springet. På den måde kan du nemmere gøre dig nogle beregninger på, hvor dyrt det vil være at komme i gang med at sælge på nettet.

Reklamer åbent for tilbud


Det er desuden også vigtigt at holde jævnlige kampagner på nettet med dine produkter. Og det er mindst lige så vigtigt, at du forstår at lave rigeligt med reklame for disse tilbudskampagner.

Det er for eksempel vigtigt at du på selve siden er god til at vise det for kunderne, at der er reklame på bestemte produkter for tiden. På den måde kan du hurtigt komme til at øge dit salg. Mange kunder vil nemlig gå ind på din butiks hjemmeside for at købe noget helt andet – men så også lige tage en af disse tilbudsprodukter med ned i kurven. Netop fordi det er på tilbud!
Det er en god ide at benytte sig af de sociale medier, hvis du laver reklame på din virksomhed. Det kan være en god måde hvormed du kan sprede budskabet en smule og lokke kunder til kassen. Du kan nemlig nemt linke til din hjemmeside fra de posts du laver på de sociale medier.

Stemmer du til kommunalvalget i år?