24. juni 2021
jon-tyson-FlHdnPO6dlw-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor er det vigtigt med god tidsregistrering på arbejdspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor er det vigtigt med god tidsregistrering på arbejdspladsen

Arbejder du et sted, hvor I godt kunne blive lidt bedre til det med tidsregistrering? Det kan også være, at du er chef eller medejer i en virksomhed, og at du eller I har tænkt på, at der snart skal være en bedre måde at registrere de arbejdendes tid på. Uanset hvilken af disse muligheder, det kunne være, så ændrer det ikke på, at det er meget vigtigt, at enhver virksomhed har et godt tidsregistreringssystem. I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvorfor det er så vigtigt, samt hvordan man får et godt system.

Undgå fejl på arbejdspladsen

Hvis man ikke har en nem og effektiv måde at registrere de forskellige arbejdstider på, så kan det godt betyde, at der kommer til at ske fejl i systemet. Hvis man først har prøvet én gang, at man er blevet snydt for noget i løn, så er det ikke lige noget, man kommer til at glemme inden for den nærmeste fremtid. Man kan nemlig godt føle sig lidt røvrendt, hvis man ikke får udbetalt så mange penge, som man har lagt arbejde i for. Det er også altid træls, når der sker fejl på arbejdspladsen, fordi det jo naturligvis tager tid at rette op på fejlen igen. Her er det da meget smartere, hvis der slet ikke var sket en fejl til at starte med, ikke sandt? Dette er heldigvis også muligt at undgå i næsten alle tilfælde, hvis bare man har et godt tidsregistreringssystem.

Undgå sure medarbejdere

Hvis du er chef, så er du nok meget interesseret i at undgå sure medarbejdere. Det er bare bedst, hvis ens medarbejdere kan lide en og har lyst til virkelig at lægge noget godt arbejde i, fordi de gerne vil gøre det bedst for dig. Det er også meget nemmere at yde mere, når man er glad, end hvis man f.eks. er utilfreds over noget med sin arbejdsplads. Hvis der er noget, der kan være irriterende på en arbejdsplads, så er det netop sådan noget med, at der ikke er ordentligt styr på f.eks. tidsregistreringen. Man føler måske ikke, at man bliver taget alvorligt, hvis der ikke er findes en god løsning, der gør det nemmere for alle.

Find det rette system

Men hvor skal man så lede, når man skal finde det perfekte system, der gør det nemt og overskueligt at tidsregistrere? Du kan f.eks. vælge at bruge dette program: Timeregistreringssystem. Dette er let at gå i gang med, og så er det meget pædagogisk, så I helt sikkert nok skal kunne finde ud af at bruge det på arbejdspladsen. Det er også vigtigt, at man ikke tager et system ind på arbejdspladsen, som eventuelt kan lede til mere frustration, fordi det bare ikke er et godt system. Det handler altså ikke bare om at finde et system, det handler virkelig om at finde et godt system, der fungerer uden problemer. Det bliver altså ikke et problem, hvis du vælger dette system.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?