24. maj 2019
billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeri vækster både privat og erhvervsmæssigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeri vækster både privat og erhvervsmæssigt

Der er for øjeblikket gang i byggeriet både privat og erhvervsmæssigt, og det ses tydeligt på statistikkerne, der er blevet markant øget de sidste par år. Bygge- og anlægsbranchen har haft en vækst på intet mindre end 6,6 procent på hjemmemarkedet i 2017, og selvom den var højere tidligere på året, er det dog alligevel en iøjnefaldende forøgelse, der vidner om, at året var godt.

Kom i gang med at bygge

Hvis du tænker på at gå i gang med at bygge, er det altså nu, du skal gøre det, så ventetiden ikke bliver alt for lang, hvis du ønsker at hyre et byggefirma til at gøre det, der skal gøres. Selvom det kan virke uoverskueligt at gå i gang, vil det altså kun blive sværere at skaffe et firma, hvis fremgangen for byggebranchen fortsætter – og alt tyder på dette.
Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du får fat i eksperterne, der har haft en finger med i, at det går så godt i branchen, skal du blive ved med at læse, så du ikke spilder et sekund og snart kan gå i gang med dit eget byggeprojekt. Kontakt eventuelt danske firmaer som Decra tag, hvis du ønsker at komme i gang med det samme.

Guide til at få fat i eksperterne

Eksperterne inden for byggebranchen er i Danmark mange, og da det bliver spået, at væksten fortsat vil stige med hele 3 procent i 2018, er det altså blot om at komme i gang. Derfor får du herunder en guide til at finde det helt rette firma, der kan hjælpe dig med det, du skal have lavet.

1. Søg på internettet. I anno 2018 er den bedste mulighed for at få fat i en ekspert i husbygning eller en specialist i tagdækning at søge på internettet. Her kan du finde alt det, du skal bruge, og du kan med fordel vælge nogle af de første, der dukker op i din browser.

2. Brug din omgangskreds og de sociale medier. Lige så uundgåeligt som internettet er, lige så uundgåeligt er de sociale medier. Hvis du derfor deler et opslag blandt dine venner på eksempelvis Facebook, vil du med stor garanti komme tættere på målet på den ene eller den anden måde. Du kan også høre din ikke-virtuelle omgangskreds ad, om de kender nogen, der kender nogen (der kender nogen).

3. Gå tæt på. Når du finder et firma, du mener, der vil være gode for dit projekt, skal du endelig ringe og snakke med dem – og det kan ikke gå for langsomt.

4. Sæt krav til firmaerne. Når du har fundet nogle firmaer, du mener, der vil være gode for dig, skal vælge og vrage med hård hånd. Sæt krav til kvalitet, pris og hurtighed og lignende vigtige ting, og lad være med at tøve med at vælge den helt rigtige for dig. Skynd dig helst at komme i gang, så du kommer uden om den fortsat gode byggebranche-bølge.