29. september 2020
839-L1015 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brug tiden på huslige gør-det-selv projekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brug tiden på huslige gør-det-selv projekter

I disse dage er der rigtig mange danskerne, som har fået flere timer i døgnet, hvor de ikke ved, hvad de skal give sig til. De sidste mange ugers Corona-tilstande har medført, at det er kommet på mode at eksperimentere med surdej, dyrke hjemmetræning og køre på lossepladsen. Særligt sidstnævnte tendens med at køre på lossepladsen har bl.a. medført lange bilkøer på vejene op til genbrugsstationerne. Og det er da også med at bruge tiden på noget fornuftigt, når nu vi har så meget mere tid at gøre godt med.
Efter en tur på lossepladsen er det tid til nye projekter
Rigtig mange danskere bruger tiden fornuftigt på at rydde op og sortere ud derhjemme. Mange har måske endda givet sig i kast med istandsættelsesprojekter, som i lang tid er blevet udskudt til fordel for hverdagens travlhed og jag.

Nu er tiden endelig til, at vi kan få gjort noget ved nogle af alle de projekter, som har hobet sig op i tidernes løb. Rigtig mange danskere har i hvert fald fundet deres vej på lossepladsen, hvad enten det er med haveaffald, renoveringsaffald eller noget helt tredje.

At give sig i kast med istandsættelsesprojekter eller havearbejde er også et de bedre tidsfordriv i disse dage. Det kan nemlig være rigtig svært at finde på noget at give sig til, som rent faktisk kan fordrive tiden, og hvor man samtidig får udrettet noget konstruktivt.

Hvis du, ligesom så mange andre danskere, har fundet motivation og inspiration til at give dig i kast med huslige gør-det-selv projekter, så har Harald Nyborg et stort udvalg af redskaber, som kan hjælpe dig på vej med dine projekter.

Er bilen klar til en tur på lossepladsen?

Istandsættelsesarbejde eller årets første havearbejde kræver oftest et par ture frem og tilbage på lossepladsen. I disse tider er det måske de færreste, som ligefrem har lyst til at holde i kø af flere omgange, men ikke desto mindre kan det være nødvendigt at skille sig af med nogle af alle de materialer, som man ikke længere kan få glæde af, når går i gang med at renovere eller istandsætte.

Hvis du kan se frem til et par ture på lossepladsen, så er det naturligvis en fordel at bilen er i orden. Måske siger huslige gør-det-selv projekter dig heller ikke så meget. Måske foretrækker du i stedet at gå og fifle med biler. Hvad enten du skal på lossepladsen eller du istandsætter biler, så skal bilens autoudstyr helst være i orden.

Det endelige resultat

Selvom de færreste vil tænke tilbage på disse tider med lockdown-tilstande med glæde og savn, så kan det endelige resultat af vores gør-det-selv projekter alligevel være med til at kaste lidt lys på situationen. Selvom istandsættelsesprojekter kræver hårdt arbejde, så er det heldigvis al udmattelsen værd, når først projektet står færdigt.

Hvis vi formår at bruge noget af tiden på konstruktive og hyggelige gør-det-selv projekter, så går tiden automatisk hurtigere, samtidig med at vi får udrettet noget, som vi senere kan høste gavn af.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?