24. oktober 2021
boligens-vigtigste-mobel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligens vigtigste møbel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligens vigtigste møbel

Er du klar over hvor mange timer i dit liv du sover? Hvis du har tænkt over dette før, så ved du også hvilket møbel i din bolig der er det vigtigste. Alt for mange danskere sover i en seng af for lav kvalitet, men det behøver slet ikke at være så dyrt at gøre noget ved.

Der er mange grunde til at det er vigtigt med en god nattesøvn. Efter en dårlig nattesøvn, så har vi svært ved at koncentrerer os og få udrettet de ting vi skal i løbet af dagen. Vores humør er langt fra lige så godt, som efter en god nats søvn. Men også på lang sigt har dårlig søvn en masse konsekvenser for os. Søvnen fjerner skadelige affaldsstoffer i vores hjerne. I løbet af dagen ophober vores hjerner en masse affaldsstoffer, og om natten bliver disse renset ud, da vores hjerneceller skrumper en lille smule mens vi sover, så der er plads til at få affaldet ud.

Køb en god seng

Hvis du har en dårlig seng, så er der stor risiko for dårlig søvn, men det er ikke det hele. En dårlig seng kan være årsag, eller forværre problemer med ryg eller hofter. Problemer som rigtig mange danskere lider under hver evig eneste dag.
En rigtig god seng behøver ikke at koste en bondegård. Hos Startpakke.com har de lavet guides over hvordan du finder den bedste kontinentalseng og hvordan du finder den bedste elevationsseng. Det er efterhånden muligt at købe rigtig gode senge online til relativt få penge, så dette burde ikke være en grund til at sove dårligt.

Lån penge til køb af seng eller køb på kredit

Er der alligevel ikke nok penge på kontoen til at investere i en ny seng nu og her, så er der heldigvis masser af gode finansieringsformer. Du kan vælge at låne penge let via et online forbrugslån. Disse kan du sammenligne her. Rigtig mange forhandlere af senge, giver dog også rigtig billige, og i nogle tilfælde helt gratis, muligheder for at finansiere købet af dit nye møbel.
Du bruger flere timer i din seng, end du gør i din bil, og derfor vil vi argumentere for at du nok kan finde penge til at afbetale nogle få hundrede kroner pr måned, når du sandsynligvis bruger tusindvis af kroner på at køre rundt i din bil.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?