23. juli 2019
lba
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biludlejning behøver ikke være en dyr fornøjelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biludlejning behøver ikke være en dyr fornøjelse

De fleste danskere ville nødigt undvære deres bil i hverdagen. Bilen er uundværlig når vi skal på arbejde, når vi skal aflevere vores børn eller når vi skal besøge familien. Den giver os friheden til at køre hvorhen, vi vil, og vi slipper for at være afhængig af andre.

Derfor kan det være frustrerende at undvære bilen i en periode, endda blot én dag, uanset hvad årsagen måtte være. Uden bilen kan vi ikke bare køre på arbejde eller hente børnene, og der skal findes et alternativ. Offentlig transport? Den gamle cykel? Samkørsel?

Men hvad med biludlejning? Det er faktisk de færreste, der vælger at leje en bil, når de mangler deres egen. Mange fravælger denne mulighed, da biludlejning er forbundet med meget høje priser i Danmark. Men det behøver ikke koste en formue.

Lej en bil fra 249,- pr. dag

Der findes nemlig billigere alternativer til de store og dyre udlejningsselskaber. Hos biludlejningsselskabet One2move kan du leje en bil fra bare 249,- pr. dag. Til trods for prisen giver de stadigvæk 100 km gratis pr. dag, hvilket gør dem til Danmarks billigste.

One2move har udlejningskontorer i hele Danmark og over 50 bare på Sjælland, bl.a. i København, Roskilde, Næstved, Slagelse & Hillerød. Du har derfor aldrig langt, hvis du får brug for at leje en bil. I deres flåde finder du ikke kun personbiler, men også varevogne, flyttebiler, minibusser m.m.

I Roskilde er biludlejning populært

Hos LBA Biler på Københavnsvej i Roskilde mærkes en stigende efterspørgsel efter biludlejning. LBA Biler tilbyder biludlejning i Roskilde i samarbejde med One2move. De udlejer personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere.

Med over 20 biler i Roskilde-flåden kan One2move altid tilbyde kunderne i Roskilde og omegn en lejebil. Behovet varierer meget blandt kunderne. Mange lejer gerne en lille personbil, da de blot skal bruge en lånebil en dag eller to. Andre foretrækker at bruge lidt flere penge og leje en stationcar, da de ikke vil gå ned på komforten.

Særligt i weekenderne har One2move i Roskilde et stort pres på deres flyttebiler. For knap 900,- pr. dag kan alle nemlig selv stå for flytningen ved at leje en flyttebil. Et alternativ, som er væsentligt billigere end at bestille en flyttemand.

Der kan være mange grunde til, at du står og mangler en bil. Måske er din egen på værksted, og du skal derfor bruge en lånebil? Måske skal du bruge en ekstra bil i en periode pga. arbejde eller familie? Eller måske skal du have hentet den nye sofa eller flytte, og derfor mangler du en flyttebil eller varevogn?

One2move og LBA Biler er ikke i tvivl om, at de fleste foretrækker at leje en bil frem for offentlig transport eller samkørsel. Det har længe været de høje priser, som har skræmt folk væk. Men når priserne er presset i bund, bliver biludlejning et attraktivt alternativ.