6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arrangér en tur ud i det blå med familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangér en tur ud i det blå med familien

Savner du kvalitetstid med familien? Så kan du arrangere en familieudflugt. Det er en glimrende idé, hvis du trænger til at slippe fra hverdagens kaos og gerne vil tilbringe kvalitetstid sammen med din familie. Her får du 3 tips til at arrangere en vellykket tur ud i det blå med familien.

Hvor skal turen gå hen?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor turen skal gå hen. Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så er der helt sikkert et væld af muligheder i nærheden af din familie. I kan for eksempel tage i Zoologisk Have, nyde et godt måltid på en skovtur eller drage til den nærmeste strand og gå på jagt efter rav. Mulighederne er mange, og det kan være svært at komme til enighed. Her kan det være en fordel at lade børnene bestemme, hvor turen skal gå hen.

Tilpas din påklædning til vejret

Det danske vejr varierer rigtig meget, og det kan være svært at forudsige blot ved at holde en finger i vejret. Når turen går ud i det blå, er det om end vigtigt, at påklædningen tilpasses vejret for at gøre turen så god og komfortabel som muligt.

For at blive klogere på dagens vejr, kan du for eksempel benytte en vejrstation. Den giver dig indblik i de aktuelle vejrforhold, og er et genialt redskab, hvis du har brug for hjælp til, hvordan påklædningen bør være.

Medbring snacks og drikkelse

Efter en lang tur ud i det blå med familien, så trænger I alle formegentlig til en bid mad og lidt at drikke. Sørg derfor at medbringe nogle snacks, når du tager på tur med familien. Det kan for eksempel være hjemmelavet sandwichs, kiks eller frugt. Det vil helt sikkert falde i god jord hos familien efter en oplevelsesrig dag i naturskønne omgivelser.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?