21. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Apple lancerer ny iPhone 12 midt i coronakrisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apple lancerer ny iPhone 12 midt i coronakrisen

Det har været forventet, at der kom en iPhone i løbet af 2020. Apple har holdt flere lanceringer i løbet af året, og nu måtte det endelig være tid til den vigtigste af dem alle. Dette var også tilfældet, fordi 13. oktober stod det klart, at der var en iPhone 12 på vej ud til verdensmarkederne. De nye modeller af iPhone 12 bød på en Mini, Pro og Pro Max – foruden naturligvis en ”almindelig” iPhone 12.

For Apple-entusiaster verden over er det en glædens dag med lanceringen af den nye iPhone 12, som i den grad revolutionerer smartphonemarkedet med sine nye features og opgraderinger, som tager hele branchen til et nye niveau. Ikke bare er det et nyt niveau, men det sætter i den grad også høje krav til Apples konkurrenter, som nu skal øge deres performance, hvis de skal følge med.

Selvom det var en dag i teknikken og smartphones-entusiasternes tegn, fik corona også sat sit præg på begivenheden, som fandt sted i et stort tomt lokale, hvor Tim Cook og hans skarpe team alene stod og præsenterede produktet på livestream. Selvom om scenen var anderledes end normalt, er verden i dag blevet et unikt produkt rigere.

iPhone 12 er skabt til forbrugerne

De nye modeller er allerede fra start en succes, hvilket er med rigtig god grund. Apple har nemlig haft fokus på blandt andet lagringspladsen, men også deres kamera, og mange ventede spændt på at høre, hvordan det var blevet opgraderet.

Vil man have det ultimative kamera, findes pro-udgaven nu med 4 kameralinser, hvilket sikrer det skarpeste og bedste billede hver gang. Derudover har de haft fokus på Lidar scanning samt night mode og deep fusion, som giver unikke muligheder både i video og på billeder. Det nye kamera har haft så meget fokus, at det får ”almindelige” professionelle kameraer til at falme en smule, og Apple skruer i den grad op for konkurrencen på markedet.

Den nye kvalitet i billederne vil også sætte nogle krav til pladsen, selvom billederne bliver komprimeret meget. Den model med mindst plads er 64 GB, men til personen som tager mange billeder samt har mange spil, er der mulighed for at have helt op til 512 BG på iPhone 12 Pro og Pro Max. Her vil det nærmest være umuligt at opbruge alt pladsen, selvom man gjorde sit absolut bedste.

Utrolig fart på den nye iPhone 12

Fart er kendetegnet den nye iPhone, som nu kommer med 5G, hvilket giver steaming og online surfing en helt ny dimension, som ikke kan sammenlignes med noget andet, som ellers er at finde på markedet inden for smartphones.

Det er ikke kune online-delen som er optimeret drastisk, det er CPU’en også. Faktisk er processoren optimeret så meget, at den nu er 50 % hurtigere end alle andre modeller af smartphones på markedet. Apple sætter altså en helt ny standard, alle udbydere skal forholde sig til, hvis de ikke vil falde helt bagud på den i forvejen hårde konkurrence, som præger det nådesløse marked.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?