20. oktober 2021
Annonce: Vi har samlet nogle af de mest populære tendenser nedenfor, for at give et overblik over de mange forskellige muligheder og krav, som digitaliseringen medfører.
Annonce: Vi har samlet nogle af de mest populære tendenser nedenfor, for at give et overblik over de mange forskellige muligheder og krav, som digitaliseringen medfører.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annonce: Digitaliseringen medfører nye erhvervstrends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce: Digitaliseringen medfører nye erhvervstrends

Med digitaliseringen og det øgede forbrug på internettet, føler nye trends indenfor erhvervslivet, som viser sig at være utrolig fordelagtige for dem, der bruger dem.
Vi har samlet nogle af de mest populære tendenser nedenfor, for at give et overblik over de mange forskellige muligheder og krav, som digitaliseringen medfører.

arrow Læs også: Stress og angst: Sådan forbereder du din hund på nytårsaften
Online lån

Med det hyppige brug af internettet er en af de mest populære tendenser blevet at handle online. Men nu er det ikke kun muligt at shoppe online.
I dag kan du nemlig også finansiere erhvervelsen af varer – shopping – ved at benytte online lån. Her er der ingen restriktion på hvad du må låne til – det kan være alt fra lån til indskud i lejligheden til et lån til privat forbrug.
Sammen med de lave krav til lånet, skyldes online låns popularitet, at du ikke skal stille nogen sikkerhed, og at det er hurtigt og nemt at låne – og så kan det gøres præcis når det passer dig hjemme fra din egen stue.

Der er mange forskellige udbydere af online lån, og disse udbydere tilbyder blandt andet en beregner, hvor du kan se hvor meget dit lån vil koste dig afhængig af hvor meget du vil låne og hvor høj rente du vil betale.
Herudover kan du også sammenligne forskellige udbydere, og på denne måde danne dig et overblik finde dét lån, der passer bedst til dig.

Dette udbydes blandt andet af Tjek-laan.dk, der endda også giver dig mulighed for at sammenligne lån ud fra type.

Business Angel

Som følge af digitaliseringen, er der i stigende grad flere og flere, der starter egen virksomhed. Dette kan både være som følge af en god innovativ idé, men også som følge af et behov for hjælp til digital marketing.

Uanset hvilken slags virksomhed det er, er der som følge af flere og flere nye startups også kommet en ny beskæftigelse til, nemlig en business angel.
En business angel investerer i startups, og hjælper dem med at skabe fodfæste på markedet ikke kun med kapital, men også ved at dele ud af deres viden, fungere som sparringspartner og hjælpe med at udvide nye virksomheders netværk.

Der er mange forskellige former for business angels, og disse er ikke begrænset af landegrænser, idet de kan investere uanset hvor startuppen befinder sig, og rådgive ved hjælp af internettet og de online muligheder for at komme i kontakt, blandt andet ved hjælp af e-mail og Skype.
Et eksempel på en dansk business angel, der opererer fra udlandet er Magnus Kjøller, som lever af at investere i og hjælpe startups, og selv har meget erfaring som iværksætter.

Nye krav til it-evner

Men digitaliseringen har ikke kun åbnet op for nye muligheder at tjene penge på. Udover, at internettet giver mulighed for virksomheder og privatpersoner at være kreativ med deres måde at drive forretning på, har den øgede digitalisering også medbragt nye krav til medarbejdere på tværs af brancher.
I dag bruger stort set alle virksomheder nemlig computer og internet i deres daglige virksomhedsdrift, og det er derfor vigtigt, at alle medarbejdere ved hvordan man opererer disse.

Ikke blot er det vigtigt at vide, hvordan man bruger en computer, men også en vis erfaring og viden omkring forskellige it-programmer er påkrævet.
Hver enkelt virksomhed benytter sig nemlig af forskellige programmer i sin daglige drift, og som medarbejder er det derfor vigtigt, at du kan bruge disse.

Eksempler på populære systemer der bliver brugt af de fleste virksomheder er blandt andet Office-pakken, herunder Microsoft Word og Microsoft Excel.
I takt med den stigende popularitet og krav til brugen af disse systemer, er der også flere og flere virksomheder, der udbyder kurser, hvor man kan tillære sig kompetencer indenfor de enkelte programmer.

Blandt andet udbydes kursus i Excel, kursus i Photoshop og kursus i inDesign, som alle er hyppigt brugte systemer af virksomheder.

arrow Prisen på kameraer og fotoudstyr manipuleret i årevis
04. december 2017 kl. 09:24 Opdateret: kl. 09:24
arrow Forbrugerråd håber små butikker beholder dankort
01. december 2017 kl. 10:45 Opdateret: kl. 10:46
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?