6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 tips til at komme i gang som iværksætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 tips til at komme i gang som iværksætter

Det kan være svært at komme i gang når man får en god ide. Hvor skal man lægge sine penge? Hvem kan man stole på? Og hvad er et anpartsselskab? For at hjælpe dig lidt på vej med at opnå din drøm har vi samlet 3 gode råd til den mest smertefire start på dit drømmefirma. Hvis du følger disse 3 gode råd, og bruger din sunde fornuft, så kan vi næsten love dig at det nok skal lykkes.

1. Lad være med at låne

Der findes adskillige gode steder hvor man kan låne sine penge sikkert. Vi vil dog anbefale dig at have en kapital der er stor nok til at dække din start uden at skulle tage lån. Vores aller vigtigste råd i forhold til dette er ikke at låne penge af din familie. Dette kan resultere i konflikter, ubehagelige middage og pengeforvirring. Så først og fremmest anbefaler vi dig at spare øllene væk, og have pengene selv.

2. Har du råd?

Din gode ide kan få dig et langt stykke hen af vejen, dog skal man passe på med udgifter som man ikke har råd til. Dette kan være hvis i udvider jeres forretning for hurtigt, eller ikke får gennemtænkt jeres koncept godt nok. Som nystartet virksomhed vil du formentlig kun skulle betale moms hvert halve år. Det er både en fordel og en ulempe for dig. En fordel fordi du kommer til at have penge liggende i banken lidt længere – og en ulempe fordi det jo så kan ende med at være er et ret stort beløb, hvis du glemmer at lægge det til side.

3. En god ide er ikke altid nok

Der er vigtigt at du gennemtænker dit koncept. Læser markedet. Betaler dine regninger. Har et netværk, og jeg kunne blive ved. Derfor er det også så vigtigt at du tænker din forretnings ide igennem, og ikke bare går med den første og bedste ide.

sn

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?