21. januar 2019
Torsdag den 15. februar er alt klar til åbning af XL Møbler på Industrivej. Forretningen kan selvfølgelig også ses fra Nordmarksvej. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Torsdag den 15. februar er alt klar til åbning af XL Møbler på Industrivej. Forretningen kan selvfølgelig også ses fra Nordmarksvej. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: XL Møbler åbner butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

XL Møbler åbner butik
Opdateret 15. februar 2018 kl. 16:34
Sorø - 14. februar 2018 kl. 18:01
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 15. februar åbner XL Møbler på Industrivej 4 i Sorø. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Med T. Hansen som nærmeste nabo er Abdullah Ahmad klar med sin nye forretning, og dermed vokser XL Møbler, der åbnede den første butik i Odense i 2014.

Når det blev Sorø, skyldes det ikke mindst byens gode beliggenhed på Sjælland og nærheden til motorvejen samt en husleje, der er billigere end i de større byer.

- I Odense har vi mange kunder fra Sjælland - ja, kunderne kommer kørende helt fra København. Derfor måtte vi over på den anden side af broen, siger Abdullah Ahmad.

- Vi forventer også at åbne forretning i Ishøj. Det betyder, at afdelingen i Sorø kan betjene den vestlige, nordvestlige og sydvestlige del af Sjælland, mens det øvrige Sjælland kan dækkes fra Ishøj.

- Vi satser på et bredt udvalg af møbler, fortsætter Abdullah Ahmad, der forventer, at der på lidt længere sigt bliver fem-seks arbejdspladser i Sorø.

- I forretningen har vi kvalitets sofaer, senge, lænestole, spiseborde, stole. Vi har bl.a. »design-selv muligheder«. Her kan du selv bestemme farve og tekstil på det møbel, du har valgt. De fleste af vores sofaer kan du få som både højre- og venstrevendte, så de passer til enhver dagligstue - og naturligvis har vi både to- og tre-personers sofaer, sofasæt, hjørnesofaer og sovesofaer.

Abdullah Ahmad fortæller videre, at XL Møbler samarbejder med en række fabrikanter af kvalitetsmøbler.

- Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men vi satser alligevel på at give kunden den billigst mulige løsning. Vi tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker også at yde den bedste service., siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk