16. januar 2019
Så blev børneløbet skudt i gang. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Så blev børneløbet skudt i gang. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billedserie: Seje løbere og overskudsagtige brandmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billedserie: Seje løbere og overskudsagtige brandmænd
Opdateret 02. juni 2018 kl. 14:51
Sorø - 02. juni 2018 kl. 13:43
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø: Solen bagte ned over de 371 tilmeldte og de mange tilskuere, da Sorø Byløb blev skudt i gang lørdag formiddag.

Susanne Knudsen fra Kroppens Hus stod for opvarmningen, mens Ashley Brereton sørgede for den moralske opbakning. Borgmester Gert Jørgensen var manden, der klokken 10.00 fik sendt børnene af sted på de 2,5 kilometer efter en kort tale af løbsleder Margit Nielsen og Rotary President Anne Plasmann.

Penge til nye projekter
- Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at overskuddet fra Sorø Byløb i år kommer både børn, unge og ældre til gode. Pengene går til en ny løbehjuls- og skaterbane i Sorø samt et demensprojekt, lød det fra løbsleder Margit Nielsen, inden nedtællingen sendte et hav af forventningsfulde børn ud på ruten.

Første hurtige løber i mål var 11-årige Mikkel Olsen, som i dén grad havde sat turboen til. Han blev skarpt efterfulgt af de øvrige børn, som stolt fik hængt en medalje om halsen, inden der skulle tankes op med vand og frugt.

Årets walk & talk-rute var dog i et helt andet tempo, og ruten førte deltagerne rundt blandt Sorøs kulturelle perler og inde i det skyggefulde og svalende skovområde, hvor der både var tid til at nyde naturen og nyde samværet med de øvrige deltagere. Da Walk & talk-holdet nåede tilbage til bymidten, var voksenløbet for længst skudt i gang.

De to nok sejeste løbere i år må være deltidsbrandmændene John Zambrano og Emil Bay fra Vestsjællands Brandvæsen Station Sorø, som med fuld uniform og 20 kilo udstyr begav sig ud på løberuten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk