25. maj 2019
Lasse og Mathilde skal se, om Sorø også er fin. Det sker 3. marts. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lasse og Mathilde skal se, om Sorø også er fin. Det sker 3. marts. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vesthhuset byder på en hyldest til både Mogensen og Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vesthhuset byder på en hyldest til både Mogensen og Larsen
Sorø - 08. november 2018 kl. 15:47
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vesthhuset er klar med forårets program, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der er en hyldest til både John Mogensen og Kim Larsen - og for den sags skyld også Johnny Cash - i det forårsprogram, Vesthhuset netop har sendt på gaden.

De to store danskere hyldes med to ugers mellemrum. Torsdag den 7. marts dukker »Lune« Carlsen nemlig op med sit band, der bl.a. tæller Søren Sebber på guitar, og så skal der synges med på alt på en tur lige fra Haveje over Langebro til Rabalderstræde. 21. marts får huset så besøg af bandet med de røde seler eller rettere sagt »Johns Guld«, og det skulle give garanti for, at der kommer fut i fejemøget for både Ursula, Nina kære Nina, Børge, Lille Lasse, Karl Herman og Erik Oluf Andersen - hvis de altså dukker op.

Johnny Cash må vente til søndag den 5. maj, hvor Denni Lydom, der er forsanger i Johnny Horsepower dukker op med et foredrag krydret med musikeksempler.

Sæsonen indledes søndag den 24. februar med Maries Festivalband fra Mariehaven. Søndag den 3. marts kan man høre, om Fyn fortsat er fin, når Lasse & Mathilde giver koncert og bl.a. præsentere alle deres venner. Fjorten dage senere kommer Erik Grip - måske lige lovlig tidligt til at kunne byde velkommen i den grønne lund, men til gengæld kan han sagtens byde Rose op til dans i det åbne landskab.

Yihaa kan der råbes, når countrydronningen Tamra Rosanes er på scenen 24. marts. Ugen efter er der rock og røverhistorier fra 60'erne og 70'erne med Jørgen de Mylius, og april klares af Naboerne den 7., Jørgen Winckler den 14. og Mads Toghøj & Rødderne 21. april - Toghøj er legendariske Fisker Thomas' barnebarn.

Peter Vesth og Kristian Rusbjerg slutter selv sæsonen af 19. maj med smukke ballader, lystige sange og prøver på Rusbjergs fantastiske harmonikaspil.

Om torsdagen banker det på Frederiksbergvej. Klaus & Servants kommer fra Herstedvester og banker tre gange den 25. april, mens man kan forvente hjertebanken 2. maj, hvor Johnny and the Heartbeats står for underholdningen med musik fra 60'erne. Inden de to bands banker musik ind i publikum, dukker Spacemakers op den tidligere TV-journalist Jørn Mader op 4. april, mens Chimbo's Revival med sit show fra rockens barndom runder torsdagene af 9. maj.

Forårets program indeholder derudover den internationale plademesse med tusindvis af LP'er og CD'er lørdag den 2. marts fra kl. 10.00 til 15.00.

Om fredagen er der fortsat fredagscaféfra kl. 15.00 til 18.00. Et enkelt spcialarramngement m,ed en entré på 100 kr. er der den 8. marts, hvos Joanne Reinholt kommer på besøg med sit Brenda Lee- og Patsy Cline-program.

Som vanligt er arrangementerne om søndagen fra kl. 13.00-17.00, og her indledes der med en let anretning. Torsdagene er fra kl. 18.00-22.00, og her indledes der med en varm ret.

Bord og billetter bestilles på tlf. 20 21 02 32 eller mailen vesthhuset.bord@gmail.com.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk