26. juni 2019
Udvalgsformand Lars Damgaard og kollegerne i børn og undervisningsudvalget skal på visionsseminar på Kobæk Strand 30.-31. januar. Privatfoto
Udvalgsformand Lars Damgaard og kollegerne i børn og undervisningsudvalget skal på visionsseminar på Kobæk Strand 30.-31. januar. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensmål til debat på en udflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensmål til debat på en udflugt
Sorø - 17. januar 2019 kl. 10:09
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn og undervisningsudvalget besluttede enstemmigt på sit seneste møde, at udvalget skal på et seminar 30.-31. januar på kursusstedet Kobæk Strand. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Jeg har selv stillet forslaget, og der var enighed om at sige ja, fortæller formanden for børn og undervisningsudvalget, Lars Damgaard (DF).

- På seminaret skal vi drøfte, hvordan vi kan konkretisere kommunens visionsplan 2022. Vi arbejder overordnet ud fra en del af FNs verdensmål, men vi skal et spadestik dybere for at få aftalt, hvordan vi udmønter planen i virkelighedens verden.

- Vi skal træffe beslutning om, hvad det er, vi ønsker, at forvaltningen skal arbejde med. Dannelse kan f.eks. være et af områderne, fortsætter han.

- Men mit håb er, at alle i udvalget vil byde ind, så vi kan få fastlagt overskrifterne, og så planen ikke bare bliver en, der står på en hylde, men der kommer til at fungere i praksis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk