21. november 2017
- Vaccinationerne giver os mulighed for at stille et interessant underholdningsprogram på benene, siger Ældre Sagens formand, Ulla Hansen. Foto: Merete Jensen
- Vaccinationerne giver os mulighed for at stille et interessant underholdningsprogram på benene, siger Ældre Sagens formand, Ulla Hansen. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vaccination bliver til underholdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vaccination bliver til underholdning
Sorø - 14. september 2017 kl. 08:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan der være god underholdning i en influenza-vaccination? Ja, i hvert fald for Ældre Sagen i Sorø. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Her er det nemlig sådan, at de penge, der kommer ind ved efterårets vaccination, der foregår i Kaarsbergcentret på Dr. Kaarsbergsvej bruges til at sammensætte vintersæsonens underholdningsprogram af foredrag og musik.

- Vaccinationen i år foregår onsdag den 4. oktober fra klokken 10.00-12.00 og igen fra klokken 13.00-15.00, fortæller Ulla Hansen, formand for Ældre Sagen i Sorø.

- Her står en læge og tre sygeplejersker for vaccinationerne, der er gratis, hvis du er over 65 år eller lider af en kronisk sygdom. Ligger du ikke inden for en af de to grupper, koster vaccinationen 150 kroner.

Efter vaccinationen kan man snuppe en kop kaffe, en småkage og en god sludder med de andre vaccinerede.

Ønsker man at blive vaccineret, skal man bestille tid. Det kan man gøre mandag den 18. september og onsdag den 20. september fra klokken 10.00-12.00. Enten ved at møde op på Ældre Sagens kontor i Kaarsbergcentret eller ringe på tlf. 29 74 93 80.

- Vi har via vores læge indkøbt 500 vacciner, fortæller Ulla Hansen.

- Når vi har vaccineret på Kaarsbergcentret, tager vi andre dage til Røde Kors Hjemmet og Holbergcentret, hvor det er frivilligt, om beboerne vil lade sig vaccinere. Vi har også vaccination på en del virksomheder - blandt andet Hørkram.

Er man over 65 år eller lider af en kronisk sygdom, får Ældre Sagen penge fra Region Sjælland for hver vaccination.

Blandt de vaccinerede trækkes der lod om to gavekort til henholdsvis Krebshuset og Støvlet Katrines Hus, ligesom GF Forsikring udlodder en stor købmandskurv.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk