24. august 2019
De unge har nu betalt for brændet.
De unge har nu betalt for brændet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge brænde-tyve har betalt tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge brænde-tyve har betalt tilbage
Sorø - 14. februar 2019 kl. 13:30
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks unge mennesker er sigtet for tyveri. Tre af dem har været i kontakt med den mand, som de stjal brænde fra, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

arrow Læs også: Flere unge er blevet sigtet for tyveri af brænde

Tre unge mennesker mellem 15 og 17 år har været forbi en husejer i Pedersborg. Med sig havde de en stor undskyldning - og 1500 kroner for det brænde, de har snuppet gennem flere måneder til bålhygge ved SFO-pladsen på Pedersborg Skole.

Husejeren fortalte her i avisen forleden, at han i efteråret 2018 opdagede, at der var forsvundet brænde fra hans overdækkede brændeskur.

Tyverierne fortsatte, uden at han kunne finde ud af, hvem der stod bag. Så satte han et vildtkamera op og fandt ud af, at det var nogle unge mennesker. Han rettede henvendelse til politiet.

Politiassistent Torben Christensen, Sorø Politi, tog sig af sagen og har siden haft samtaler med i alt seks unge og deres forældre.

Alle de unge er mellem 15 og 17 år. De er alle blevet sigtet for tyveri. Hvad det retslige efterspil ender med, ved Torben Christensen endnu ikke. Men han fortæller, at de unge mennesker er kede af det, der er sket.

- De tre af dem har været henne med 1500 kroner for brændet til husejeren. Og en stor undskyldning. De kunne godt se, at det var dumt gjort, siger Torben Christensen.

Husejeren fra Pedersborg er glad for de unges initiativ, men har ellers ikke nogle kommentarer til sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk