20. januar 2019
Lars Schmidt (DF) debatterer sagen med de andre udvalgsmedlemmer på et møde i social- og sundhedsudvalget i næste uge. Foto: Thomas Olsen
Lars Schmidt (DF) debatterer sagen med de andre udvalgsmedlemmer på et møde i social- og sundhedsudvalget i næste uge. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand kræver møde med mad-leverandør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand kræver møde med mad-leverandør
Sorø - 10. august 2018 kl. 13:06
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De hjemmeboende ældre, der er visiteret til en madordning i Sorø Kommune, er generelt tilfredse med den mad, der får fra firmaet Det Danske Madhus.

Det viser en tilfredshedsundersøgelse - foretaget af Det Danske Madhus - omkring levering af mad.

Det Danske Madhus har undersøgt tilfredsheden på flere parametre, blandt andet på portionsstørrelser, variation af menuerne samt tilfredsheden med madens forskellige komponenter som smag, udseende og konsistens.

Det var dog kun 39 procent af de 220 spørgeskemaer, som blev besvaret, så Sorø Kommune ser ikke undersøgelsen som repræsentativt.

77,4 procent af dem, der har svaret i undersøgelsen, er tilfredse med madordningen.

Det er en lavere grad af tilfredshed end ved undersøgelsen i 2017, hvor 79,2 procent var tilfredse.

Det er særligt konsistensen af maden, som borgerne kategoriserer med utilfreds/meget utilfreds.

Af undersøgelsen fremgår det også, at 11,6 procent af de adspurgte oplever fejlleverancer. Forvaltningen i Sorø Kommune har været i kontakt med Det Danske Madhus, der udtrykker tilfredshed med resultatet og ikke forventer at gøre yderligere.

Men så nemt slipper Det Danske Madhus ikke.

Mad-undersøgelsen er på dagsordenen, når social- og sundhedsudvalget har møde i den kommende uge, men formand Lars Schmidt (DF) pointerer allerede nu, at han ønsker et møde med Det Danske Madhus om sagen.

- Min personlige holdning er, at hvis det er firmaets holdning som leverandør til det offentlige, så er det ikke særligt store ambitioner, de har. Jeg kan godt acceptere, at der kan være delte meninger om kød og grøntsager, men det må være ethvert firmas ambition at blive endnu bedre. Også i forhold til at nå ud med spørgeskemaundersøgelsen til nogle flere brugere, siger Lars Schmidt til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk