24. november 2017
Mads Steffensen og Jakob Riising (tv) bor to dage i campingvogn ved Filadelfia for at lave både radio- og tv-programmer.
Mads Steffensen og Jakob Riising (tv) bor to dage i campingvogn ved Filadelfia for at lave både radio- og tv-programmer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tv-værter optager på Filadelfia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-værter optager på Filadelfia
Sorø - 21. april 2017 kl. 15:14
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kendte radio og tv-værter Mads Steffensen og Jakob Riising kommer tirsdag den 25. april om morgenen kørende i en campingvogn til Filadelfia i Dianalund. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Herfra sender de lokalradio til brugere og medarbejdere i to dage. Natten tilbringer de i campingvognen for at være helt tæt på alt, hvad der rører sig i området.

Patienter og pårørende vil i to dage komme forbi campingvognen og fortælle deres egne historier om udfordringer, sorger og håb, som følger sygdommen epilepsi og hjerneskader.

Samtidig optager Nordisk Film TV en tv-udsendelse om de to værters besøg. Programmet »Nærradiofonien« sendes på DR1 til efteråret.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde Mads Steffensen, Jakob Riising og resten af holdet velkommen på Filadelfia. Her vil vi vise dem, at hjernesygdommen epilepsi ikke alene handler om anfald, men i høj grad også om den enkeltes sociale, uddannelses- og jobmæssige udfordringer, siger adm. direktør på Filadelfia, Jens-Otto Skovgaard Jeppesen.

- Vi har valgt at lave programmet fra Filadelfia, fordi vi gerne vil nedbryde fordomme om epilepsi, som jo er en folkesygdom. Folk ved så lidt om sygdommen, som historisk har været tabuiseret. Helt aktuelt kan vi så også fortælle om den nye behandling med cannabis.Samtidig er rammerne helt perfekte på Filadelfia med de mange bygninger, som viser tidens udvikling, fortæller redaktionschef Laura Teilmann fra Nordisk Film TV.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk