18. januar 2021
Jacob Mark, (F), kommer til grundlovsdag i Dianalund. PR foto
gallery icon

Se billedserie

Jacob Mark, (F), kommer til grundlovsdag i Dianalund. PR foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Toppolitikere deltager på grundlovsdagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Toppolitikere deltager på grundlovsdagen
Sorø - 26. maj 2019 kl. 20:41
Af Charlotte Koefoed

Onsdag den 5. juni er der traditionen tro grundlovsfest i Dianalund.

- Vi har sat mange af partierne i stævne til en hyggelig dag med fokus på fællesskabet og grundloven. Selvom der er folketingsvalg, skal der stadig være plads til grundlovsfesten i Dianalund, siger Louise Sjøberg, der er tovholder i den gruppe, der sørger for afviklingen af grundlovsfesten.

Den er i år en del af initiativet »MÆRK Dianalund«, der er en hel aktivitetsuge med fokus på alt det, man kan opleve og mærke i byen.

Programmet på grundlovsdag er spækket med kendte politikere, og det hele foregår i og på området omkring »På Banen« - lige ved Dianalund Borgerhus på Sømosevej.

Dagen begynder officielt klokken 9, og man får besøg af veteranbiler til arrangementet Klassisk Køredag. Klokken 10 kommer borgmester Gert Jørgensen og byder velkommen. Frem til klokken 15.30 vil der være forskellige politikere, der vil holder grundlovsdagstale.

- Vi har fået bekræftelse fra Martin Henriksen (DF), Louise Schack-Elholm (V), Pelle Dragsted (Ø), Jakob Mark (F) og Kathrine Olldag (R), mens vi afventer endelig besked fra Konservative, hvor enten Søren Pape eller Nasar Khader forventes at komme, lyder det fra Louise Sjøberg. Til gengæld har Laura Lindall,(I) bekræftet, at hun kommer.

Hele programmet var sådan set på plads for flere uger siden, men så blev folketingsvalget udskrevet og en del politikere måtte melde fra.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk