19. september 2019
Der er altid fart over feltet, når børneløbet skydes i gang. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Der er altid fart over feltet, når børneløbet skydes i gang. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sved på panden og børnesjov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sved på panden og børnesjov
Sorø - 13. maj 2019 kl. 17:59
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To store arrangementer kommer til at præge Sorø by lørdag den 25. maj, hvor både Sorø Byløb og børnefestivalen Slaraffen holdes. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der er igen i år lagt op til den helt store folkefest, når Sorø Byløb for ottende år i træk løber af stabelen lørdag den 25. maj om formiddagen med efterfølgende afvikling af børnefestivalen »Slaraffen«.

- Samarbejdet med »Slaraffen« gør, at vi er blevet nødt til at rykke Sorø Byløb til start en time tidligere end de foregående år, så vi kan stoppe tidtagningen klokken 11 og gøre plads til Slaraffen, forklarer Margit Nielsen fra Sorø Byløb v/Sorø Rotary Klub.

Hun fortæller endvidere, at der er tilmelding og yderligere information på hjemmesiden www.soro-bylob.dk. Her kan man også efter endt løb tjekke sin løbetid via et link.

Hvis ikke man har fået tilmeldt sig på forhånd, kan man tilmelde sig løbet på selve dagen i Nordea på Storgade 22 fra klokken 8.00 mod et mindre gebyr. Samme sted er der afhentning af startnummer og tidstagningschip.

Som noget nyt stiller lærlingenetværket i Sorø Kommune et hold, så hvis man er lærling eller elev, kan man tilmelde sig inden 20. maj til tina@kopp-soroe.dk med angivelse af navn, fødselsdag, virksomhed og antal kilometer.

Formålet med at stille lærlingenetværkshold er ifølge Lars Mouritsen fra Kopp Sorø at give de unge en mulighed for at styrke fællesskabet. Af samme årsag har Kopp-Sorø valgt at give løbsbilletterne kvit og frit til disse lærlinge og elever.

Det samlede overskud fra Sorø Byløb doneres til Rotarys humanitære projekter.

Børneløbet på 2,5 kilometer med deltagere til og med 12 år - samt opbakkende forældre - bliver skudt i gang klokken 9.00, mens »Walk & Talk« sendes af sted klokken 9.05, medbringende et kort og en kulturguide.

Ruten er på 3,2 kilometer, og her er man velkommen til at medbringe sin hund.

Voksenløbet bliver sendt af sted klokken 9.45, og her kan man vælge mellem distancerne 2,5 - 5 eller 10 kilometer. Ruten er den samme men gennemløbes henholdsvis én, to eller fire gange.

Både børne- og voksenløbet har tidtagning med chip, så hvis man ønsker at få noteret sin løbetid, er det vigtigt at nå i mål inden klokken 11.00, hvor Sorø Byløb slutter til fordel for Slaraffens mange aktiviteter, som kan ses på hjemmesiden: www.slaraffen.soroe.dk.

Der udleveres medaljer til alle børn, og det er muligt at få et diplom med løbetiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk