21. januar 2019
Indehaver af Sir Brian, Brian Christensen, er træt af, at han gentagne gange får stjålet varer fra sit gadeudsalg. Denne gang blev der hugget 15 vinterjakker. Foto: Merete Jensen
Indehaver af Sir Brian, Brian Christensen, er træt af, at han gentagne gange får stjålet varer fra sit gadeudsalg. Denne gang blev der hugget 15 vinterjakker. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor-tyveri af jakker hos Sir Brian

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor-tyveri af jakker hos Sir Brian
Sorø - 12. december 2017 kl. 12:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Merete Jensen
Det må have været nogle frysende tyve der var forbi herretøjsforretningen Sir Brian i Storgade, mandag mellem klokken 14.30 og 15.45, for indehaver Brian Christensen kunne notere ikke færre end 15 manglende jakker på det udendørs tøjstativ.

- Helt ærligt, så er jeg snart godt træt af, at man ikke kan have sine ting i fred. Det kræver da en god portion frækhed at stikke af sted med 15 jakker - primært ungejakker af mærket Blend og Tenson, siger Brian Christensen som formoder, at tyvene har haft brug for en bil for ubemærket at slippe væk med det store antal jakker.

- Jeg har før opfordret gadens handlende til at sige til, hvis de bemærker tyveri fra butikkernes gadevarer. Man behøver ikke selv at konfrontere tyvene, men blot sige det i de respektive butikker. Det vil hjælpe os en del, siger han og opfordrer til, at hvis man får tilbudt en billig jakke - eller har set noget mistænkeligt i det ovennævnte tidsrum, så må man meget gerne kontakte ham.

- Her til formiddag har jeg investeret i nogle wirer som stikkes gennem tøjet og låses. Det kan forhåbentlig begrænse tyveriet en del, siger han ærgerligt til DAGBLADET og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk