17. januar 2018
Diskodans og fedt lys var der til festen i V7 Fit fredag aften. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Diskodans og fedt lys var der til festen i V7 Fit fredag aften. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Silas: Det er fedt at være sammen med vennerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Silas: Det er fedt at være sammen med vennerne
Sorø - 08. oktober 2017 kl. 15:44
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

sorø: - Det er især sjovt, fordi jeg kan være sammen med vennerne.

Det siger 10-årige Silas Skovbo Larsen. Han er en af de 30, der fredag deltog i den første diskofest i Sorø for 3.-6. klassetrin. Festen blev holdt i V7 Fits lokaler med indgang fra Byvolden. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

I selve salen var der fed musik og et sejt lysshow, men der var masser af andre muligheder ved festen. Eksempelvis var der et stillerum, og naturligvis var der også en rigtig bar med farverige drikke uden alkohol.

- Der er jo kun fest på skolen et par gange om året. Ellers sker der ikke noget, siger Silas, der er søgt op i baren sammen med vennerne Nicolas Wittus, Usman Amadzay og Tobias Skov. De fire er klassekammerater på Sorø Borgerskole.

Det var Nicolas, der havde hørt om festen, og spurgte, om de andre ikke ville med - og de fire er enige om, at de deltager igen, hvis der bliver en gentagelse.

- Vi vil nu evaluere på festen og også undersøge, om vi kan være i V7 Fit, hvis vi gentager festen, siger André Christensen, der er en af initiativtagerne.

- Det gik rigtig godt, og vi var især glade for, at så mange forældre bakkede op, så der var mange voksne til at holde øje med, at alt var, som det skulle være. Også SSP'erne og vores lokale politibetjent, Torben Christensen, var på besøg.

Arrangørerne gentager gerne festen, men André Christensen fortæller, at det ikke er så ligetil at skaffe lokaler til ungdomsfester.

- Vi ødelægger ikke noget, og vi betaler, hvad det koster, siger André Christensen, der håber, at Tom Koustrup Mortensen, der ejer V7 Fit er klar igen. Lokalerne var særdeles velegnede, og fitnesscentret ligger meget centralt midt i byen.

- Vi er godt klar over, at det her skal løbes i gang, siger André Christensen.

- Derfor afskrækkes vi heller ikke af, at der kun kom 30, selv om vi kan være i hvert fald 100. Vi har også hørt, at der var lignende fester både i Stenlille og Dianalund denne fredag. Gentager vi festen, vil vi lige koordinere med dem. Vi skal jo ikke konkurrere, men derimod give børn og unge flere muligheder for at få en sjovere fritid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk