27. maj 2020
Sfo1 har til huse i Frederiksberg Skoles nye bygning, men indtager nu også lokaler i den gamle bygning Mælkevejen. Arkivfoto. Foto: Anders Ole Olsen
Sfo1 har til huse i Frederiksberg Skoles nye bygning, men indtager nu også lokaler i den gamle bygning Mælkevejen. Arkivfoto. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sfo udvider pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sfo udvider pladsen
Sorø - 17. september 2019 kl. 18:09
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sfo1 på Frederiksberg Skole udvider sit areal. Skolen kan nu bruge bygningen, der bliver kaldt Mælkevejen, til sfo.

Under byggeriet af den nye Frederiksberg Skole har der ikke været adgang til Mælkevejen, fordi byggepladsen har spærret. Samtidig skulle der etableres en ny gavl i bygningen, da Mælkevejen-bygningen var bygget sammen med det tidligere indskolingshus.

Sfo1 holder til i den nye skolebygning, men har pladsmangel. Og derfor bliver Mælkevejen igen inddraget i sfo-ordningen, nu hvor skolebyggeriet er færdigt og adgangsvejen ikke længere er spærret.

- Vi glæder os til at bruge Mælkevejen som et supplement til arealerne i den nye skole, lyder det i et skriftligt svar fra skoleleder Ole Kristensen til DAGBLADET og Sjællandske.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk