11. december 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reaktion fra borger førte til anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reaktion fra borger førte til anholdelse
Sorø - 22. juli 2019 kl. 18:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En årvågen borger i Stenlilles opland sørgede søndag for, at politiet kunne anholde en 28-årig mand fra lokalområdet og sigte ham for brugstyveri. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Kl. 20.08 så borgeren, at to mænd kørte meget hasarderet i en sort Fiat Ducato varebil. De to stoppede ved en adresse mellem Stenlille og Dianalund og forsøgte at stjæle kosten fra en rendegraver. Formentlig på grund af borgeren, måtte de to skynde sig væk, så kosten blev ikke sikret i Ducatoen. Under flugten tabte de kosten.

Borgeren alarmerede politiet og fulgte efter Ducatoen, der ved Ringstedvej i Mørkøv tørnede ind i en betonmur. De to mænd flygtede fra stedet.

Politiet kom til stede med flere patruljer, der runderede i området. Betjentene traf en mand, der svedte voldsomt, og som ikke kunne gøre rede for sin færden.

Han blev anholdt og taget med på stationen. Der er tale om en 28-råig mand fra Stenlilleegnen. Han blev sigtet for brugstyveri. Den sorte Fiat Ducato ar nemlig stjålet i Ruds Vedby i løbet af de seneste 14 dage, hvor ejeren har været på ferie.

Den 28-årige har ikke forholdt sig til sigtelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk