20. april 2019
Tag og loftsrum nåede at brænde, inden brandvæsenet kom til  og fik slukket ilden. Huset er dog nu så sod- og vandskadet, at det er ubeboeligt. Foto: Anders Petri
Tag og loftsrum nåede at brænde, inden brandvæsenet kom til og fik slukket ilden. Huset er dog nu så sod- og vandskadet, at det er ubeboeligt. Foto: Anders Petri
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ramt af lynet: Et kæmpe brag - og så blev alt helt stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ramt af lynet: Et kæmpe brag - og så blev alt helt stille
Sorø - 01. august 2018 kl. 11:32
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Husets ejere var hjemme, da lynet onsdag morgen slog ned i ejendommen på Alstedvej 43.

arrow Læs også: Lyn slog ned i hus

Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Martin Kristiansen var lige stået op og var i gang med at lave morgenmad:

- Der lød et helt overnaturligt højt brag, da lynet slog ned, og derefter blev der helt stille. Jeg fik kortvarig tinnitus af det. Stikkontakterne poppede ud af væggene, sikringsskabet blæste op, al elektronik røg sig en tur. Der var virkelig smæk på, siger Martin Kristiansen til Dagbladet og Sjællandske.

Han for straks op på 1. sal, hvor hans kæreste stadig lå og sov.

- Hun kom hurtigt i tøjet, og så fik vi samlet nogle ting og noget tøj, som vi kunne få med ud af huset. Vi var lige kommet hjem fra ferie dagen før, og heldigvis havde vi ikke nået at få pakket kufferten ud, siger Martin Kristiansen.

Vel ud af huset kunne parret se, at der var kraftig røgudvikling fra husets øverste etage, og der blev straks ringet 112.

Selv om det kun var taget og loftsrummet, der nåede at brænde, inden brandvæsenet kom til og fik slukket ilden, er resten af huset så sod- og vandskadet, at det er ubeboeligt:

- Vi er flyttet hen til mine forældre lige nu, men vi skal genhuses, mens huset bliver bygget op igen, siger Martin Kristiansen, der har boet i huset på Alstedvej med sin kæreste i et par år.

Og her bliver de gerne boende - inden længe med et ekstra medlem i familien:

- Min kæreste er gravid i 20. uge, så vi skal i hvert fald gerne have fundet nogle trygge rammer, inden hun skal føde, siger Martin Kristansen, der tilføjer, at både han og kæresten har det godt nu, efter at chokket har fortaget sig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk