13. december 2019
Formand for Sorø Sportsråd, John Christoffersen, glæder sig til at præsentere "Sportens Dag". Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Sorø Sportsråd, John Christoffersen, glæder sig til at præsentere "Sportens Dag". Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv ny idræt på Sportens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv ny idræt på Sportens Dag
Sorø - 10. august 2019 kl. 08:52
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sportens Dag er i år søndag den 18. august fra klokken 10-14. Det er dagen, hvor børn og voksne på egen krop kan prøve efterårets- og vinterens aktiviteter hos flere af kommunens idræts- og gymnastikforeninger.

- Sportens Dag er i år rykket en uge ind i skoleåret, så der er chance for også at præsentere tilbuddene via skolernes intranet, fortæller formand fra Sorø Sportsråd, John Christoffersen. Programmet rummer aktiviteter til alle aldersgrupper - fra de helt små til voksne og ældre.

www.sportensdag.dk kan man se hele programmet med tider og steder. Der er aktiviteter mange steder i hele Sorø Kommune.

For eksempel præsenterer dagen de mange forskellige former for gymnastik.

Der er rytmisk gymnastik i form af grand prix og æstetisk gymnastik til de unge piger. Men der er også cheerleading til piger og drenge - det er et mix af akrobatik, spring og dans med masser af power og attitude.

Desuden kan man prøve balletfitness, Yin Yoga og roning.

På samme måde kan prøve flere forskellige boldspil. Fodbold, volleyball, tennis og basketball.

- Jeg er specielt glad for de mange tilbud til både børn, voksne og ældre, hvor fællesskaber og samværet er prioriteret højere end mesterskaber og opvisninger, foklarer John Christoffersen.

- Krolf er for eksempel en sport, der kan dyrkes af flere generationer på samme tid. Men det er ligesom bowls, dart, stavgang og petanque også en fantastisk måde at møde ligesindede på og nyde samværet.

Man kan også prøve kræfter med Kangoo Jump. Det er en særlig form for motion, hvor man hopper sig gennem en træningstime med specielle sko på. Man kan også forsøge sig med minitrampolin, der som noget nyt bliver koblet til cirkeltræning, så alle kroppens muskler og led bliver rørt.

- Du behøver ikke at melde dig til, du møder bare op. Men husk lige at se, om der er særlige krav til beklædning mv. under de enkelte tilbud. Og bemærk, at alt hvad du prøver, er på eget ansvar. Jeg håber, at det bliver en god dag for den lokale idræt, deltagerne og foreningerne, siger John Christoffersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk