24. januar 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PCB-sagen: To udvalg ser forskelligt på sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PCB-sagen: To udvalg ser forskelligt på sagen
Sorø - 11. januar 2018 kl. 15:44
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen om PCB-forurenet byggeaffald fra den gamle Frederiksberg Skole er lige nu igennem det politiske system i Sorø Kommune.

arrow Læs også: Planen for PCB-byggeaffald bekymrer professor

Politikerne i børne- og undervisningsudvalget og i teknik- og miljøudvalget ser forskelligt på sagen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

På det seneste møde i børne- og undervisningsudvalget blev der givet en orientering om projektet, som embedsværket så forventede, at politikerne ville tage til efterretning.

Men det ville Anne Madsen fra Socialdemokratiet, Pia Hvid fra Radikale Venstre og Bo Mouritzen fra Enhedslisten ikke. De er nemlig utilfredse med den orientering, som embedsværket har givet. Den er hullet og mangelfuld og politikerne skal inddrages mere i projektet, mener de.

På det efterfølgende møde i teknik- og miljøudvalget valgte alle fem politikere, også Anita Skjoldager Eskildsen fra Socialdemokratiet, at tage sagen til efterretning.

Samtidig gav politikerne afslag på en ny ansøgning fra Sjællands Lastvognsophug om en ny miljøgodkendelse til at grave affaldet ned i jorden.

Udvalgsformand Jens Nygaard (V) mener, at PCB-sagen er tilstrækkeligt belyst.

- Sagen er gået fuldstændig efter bogen og alle er oplyste. Sagen er belyst fuldstændigt i sagsfremstillingen. Jeg har da tillid til min forvaltning, siger Jens Nygaard.

Niels Aalbæk Jensen fra Alternativet er enig.

- Jeg behøver ikke flere informationer. Jeg synes, at forvaltningen har gjort deres job tålmodigt, og vi har været grundige i at få sagen belyst fra alle sider. Det er en fuldt fornuftig løsning, der kommer nu, siger Niels Aalbæk Jensen.

arrow Oppositionen er uenig om giftigt affald
16. januar 2018 kl. 15:35 Opdateret: kl. 15:35
arrow Utilfredshed med giftigt affald ændrer ingenting
12. januar 2018 kl. 15:11 Opdateret: kl. 15:11

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk