20. november 2018
Stefan Olin har overtaget og udbygget solcentret i Vestegade. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Stefan Olin har overtaget og udbygget solcentret i Vestegade. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt solcenter i Vestergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt solcenter i Vestergade
Sorø - 11. februar 2018 kl. 17:56
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et så godt som nyt solcenter, der er åbnet i Vestergade i Sorø. Clubtan har nemlig indgået en franchise-aftale med Stefan Olin, der egentlig overtog centret allerede i september, men har måttet bruge noget tid på ombygningen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er nemlig sådan, at Clubtan-solcentret har overtaget begge de erhvervs-lejemål, der er i bygningen, så solcentret nu har fået fire kabiner og er forberedt til en femte. Det kan også være, at der med tiden skal være plads til lidt wellness.

- Jeg har længe haft lyst til at drive min egen forretning, siger Stefan Olin, der ved siden af solcentret arbejder som indkøbschef i et stort dansk firma. Også hans bedre halvdel giver et nap med i solcentret.

- Vi ville gerne have nogle eksperter i ryggen, når vi kastede os ud i et selvstændigt projekt, og det fik vi med Clubtan, der er det hurtigst voksende franchise-kæde i Danmark.

Der er høje kvalitetskrav til Clubtan-centrene, så alt i alt har parret investeret cirka 400.000 kr. i ombygningen og det øvrige projekt.

- Nøgleordet i Clubtan er troværdighed, siger Stefan Olin.

- Der er eksempelvis høje krav til sikkerhed og rengøring.

Der er åbent i centret fra kl. 07.00-22.00 hver dag, I centret er der en scanner, der viser, hvor meget sol, du kan tåle. Det er naturligvis muligt at tage mere, hvis man synes det. Der er også en hotline, så kunderne altid kan komme i kontakt med en medarbejder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk