18. januar 2020
Fra venstre Katja Larsen, Velliv samt Katja Feilberg og Bente Blanné fra Tid & Balance. Privatfoto
Fra venstre Katja Larsen, Velliv samt Katja Feilberg og Bente Blanné fra Tid & Balance. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt firma får penge til sundhedsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt firma får penge til sundhedsdag
Sorø - 19. juli 2019 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den et år gamle virksomhed Tid & Balance har af foreningen Velliv fået 28.000 kr. til at arrangere en sundhedsdag. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Sundhedsdagen vil være for personer, der er presset eller stresset i hverdagen enten på grund af arbejde eller privatliv.

Bag Stenlille-virksomheden, der tilbyder både fysisk og online hjælp og vejledning omkring stress, står Bente Blanné og Katja Feilberg:

- Vi vil gerne være med til at forebygge, give viden og redskaber til mennesker som enten er stressramte eller blot pressede i deres hverdag. Vi samarbejder med forskellige behandlere, og kan derfor hjælpe med ekspertviden på flere områder, siger Bente Blanné.

Bente Blanné og Katja Feilberg har begge selv haft stressen dybt inde på livet og ved derfor, hvad det gør ved både krop og sind:

- Vi ved, det er så vigtigt at få hjælp med både det fysiske og det psykiske. Da vi ikke kunne finde et sted, hvor disse emner var samlet, besluttede vi selv at oprette et sådant sted, og samarbejdet med behandlerne kom hurtigt på banen. Vores mål er at blive landsdækkende både på medlemmer og behandlere, og vi er godt på vej, siger Katja Feilberg.

Velliv Foreningen synes godt om virksomhedens tiltag med sundhedsdagen:

- En hel dag, hvor man kan blive undervist i forskellige teknikker, der kan hjælpe deltagerne ud af deres stresssituation. Der bliver set på det hele menneske - både sind og krop, siger Katja Larsen fra Velliv.

Man kan få flere oplysninger på hjemmesiden www.tid-balance.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk