17. juli 2019
Fra venstre er det Camilla Grasson, Kalundborg, Signe Ethelberg, Slagelse, Lise Lotte Brandt, Sorø, Sune Bach, Vordingborg,  Bente Jongberg, Ringsted og Lars Weidekamp, Næstved. De seks kommuner samarbejder om både rekruttering af medarbejdere og bosætning. Foto: Privatfoto
Fra venstre er det Camilla Grasson, Kalundborg, Signe Ethelberg, Slagelse, Lise Lotte Brandt, Sorø, Sune Bach, Vordingborg, Bente Jongberg, Ringsted og Lars Weidekamp, Næstved. De seks kommuner samarbejder om både rekruttering af medarbejdere og bosætning. Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommuner går sammen om vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommuner går sammen om vækst
Sorø - 08. februar 2019 kl. 20:07
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en fælles og offensiv vækst-indsats, som seks kommuner nu går sammen om.

Torsdag var repræsentanter for de kommunale erhvervscentre i Kalundborg Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved og Vordingborg samlet i Sorø for at lægge en slagplan for Karrieredagene i Odense og København 7.-8. marts, hvor kommunerne kan komme i kontakt med omkring 8.000 studerende.

Samtidig kan de præsentere en fælles indgang til de seks kommuner i form ef netportalen karrierepåsjælland.dk. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Når de unge skal søge job, tænker de ikke i kommunegrænser, siger Bente Jongberg fra Ringsted Kommune.

- Tidligere har vi deltaget hver for sig i messerne, men skal vi være tilstrækkeligt interessante for de studerende, skal vi have flere varer på hylderne, føjer Signe Ethelberg fra Slagelse Kommune til. Derfor håber de kommunale repræsentanter også, at de lokale virksomheder vil melde sig med de job, de ønsker at få besat.

Læs hele historien i avisen og i e-avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk